Laukiama svarbių ekonominių pranešimų

JAV doleris ankstyvą penktadienio rytą stiprėjo daugelio valiutų atžvilgiu išėjus bei laukiant rodiklių, rodančių galimą globalinės ekonomikos silpnėjimą, atagnaciją. Investuotojai nerimauja dėl vartotojų vartojimą, išlaidas rodančių rodiklių, kurie gali išeiti blogesni, todėl renkasi ,,saugias" valiutas. Todėl JAV doleris ir Japonijos jena stiprėja.

USD prieš Šveicarijos franką slaukė palaikymo 0,8931 ir nuo čia pradėjo kilimą. Žymus pasipriešinimas vidutiniu laikotarpiu poroje 0,9021. Poroje su jena doleris išlieka intervale. USD/CAD poroje pasiektas 1,0401 lygis - aukščiausias taškas nuo 2010 spalio mėnesio. 1,0355 palaikymo lygis gali sulaikyti nuo didesnio kainos kritimo.

USDCHF Palaikymas/Pasipriešinimas 0.8931/0.9021

AUDUSD Palaikymas/Pasipreišinimas 0.9698/0.9874

USDCAD Palaikymas/Pasipriešinimas 1.0355/1.0401

EURUSD/GBPUSD

Euras penktadienio ryte ir toliau krenta prieš JAV dolerį. Viltys ir lūkesčiai, kad ECB sumažins palūkanų normą ekonomistų tarpe didėja. Baimės dėl savarankiško skolų problemų sprendimo Europoje vertė Japonijos eksportuotojus išpardavinėti eurus per praeitą prekybinę sesiją. Kritimą vakar ribojo Vokietijos parlamento priimtas teigiamas sprendimas didinti Euro zonos finansinio stabilumo fondą. Anglijos svaras krito dėl investuotojų noro mažinti riziką prieš svarbias ekonomines naujienas iš JAV ir Europos. Išeinantys rodikliai parodys aiškesnį pasaulinių ekonomikų vaizdą.

EURUSD Palaikymas/Pasipriešinimas 1.3516/1.3668

GBPUSD Palaikymas/Pasipriešinimas 1.5579/1.5703


Šiame straipsnyje: eurasdoleris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Eugenijus

Eugenijus portretas
JAV ekonomikai atsigavus prades ir Europos ekonomikos atsigavimas. Nuo JAV ekonomukos priklauso visas likes pasaulis.

m

m portretas
o taip neturetu buti kad visi priklausomi nuo jav dolerio, taip buvo gera mintis eu sukurti eura bet tai neisgelbejo atsiskyrimo nuo jav.

hm

hm portretas
youtube: /watch?v=CvPG7dZgrq0
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių