Laukiama N.Sarkozy ir A.Merkel susitikimo

Azijos akcijų rinkose pastebėtas augimas antradienį po to, kai Wall Street akcijos kilo trečią sesiją iš eilės. Euras pristabdė judėjimą - rinkos dalyviai laukia Prancūzijos ir Vokietijos vyriausybių vadovų sisitikimo, per kurį bus aptariamos Europos skolų problemos.

Investuotojai iš Angelos Merkel ir Nikolay Sarkozy susitikimo šiandien tikisi sulaukti teigiamų pasisakymų ir operatyvaus požiūrio į Europos finansinių problemų sprendimą.

Anglijos svaras ir vėl dėmesio centre. Šią savaitę bus skelbiamas vartotojų kainų indekso rodiklis, MPC konferencija, darbo rinkos duomenys ir mažmeniniai pardavimai. Šie rodikliai parodys dabartinę Anglijos ekonominę kryptį. GBP/USD pora šiuo metu yra kylančioje tendencijoje. Kilimas virš pasipriešinimo 1,6450, atvertų kelią link 1,6600.

EURUSD

EUR/USD pora pakilo punktų 150 punktų iki 1,4450 ir tai įtakojo kilimą akcijų rinkose ir daugiau rizikingose pozicijose. Jei EUR/USD pora neįsitvirtins virš 1,4400 lygio keletui savaičių, tikėtinas investuotojų noras vėl grąžinti pardavimo pozicijas. Stipraus pasipriešinimo 1,4450 pramušimo atveju, atsirastų tikimybė kursui kilti iki 1,4476.

Palaikymas/Pasipriešinimas: 1.4400/1.4476


Šiame straipsnyje: eurasdoleris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių