Laukiama Anglijos centrinio banko vadovų pasisakymų

Valiutų kursai sureagavo į dideles apimtis pasaulinėse akcijų rinkose vakar, doleris ir jena buvo išpardavinėjami prieš daugelį valiutų. Didžiulis šuolis pastebėtas AUD/USD valiutų poroje, kuri pakilo apie 200 punktų iki 1,0750 nuo pirmadienio žemumų. Šiandien investuotojams svarbu identifikuoti, ar toks šuolis buvo laikinas, ar tai reikš naują tendenciją.

EURUSD

Po dolerio smukimo vakar, EUR/USD pora vėl grįžo ties pasipriešinimo lygiu 1,4200. Investuotojai stebi situaciją ties šiuo lygiu. Šio lygio pramušimas galėtų padidinti EUR/USD pirkėjų skaičių ir pratęsti trumpuoju periodu kylančią tendenciją iki 1,4300.

GBPUSD

GBP/USD valiutų poroje neįvyko reikšmingų pokyčių. Šiandien laukiama MPC konferencijos, kurios metu dažnai šioje poroje sulaukiama didelio judėjimo. Labiausiai investuotojams rūpi kalbos apie infliaciją. Bet kokios užuominos apie grėsmes, kurias kelia infliacija, GBP/USD porą galėtų kilstelti į viršų - investuotojai tikėsis palūkanų normos pakėlimo jau artimiausiu metu. Jei Anglijos centrinio banko atstovai kalbės optimistiškai, GBP/USD pora gali greitai grįžti į aukštumas ties kaina 1,6000.

Palaikymas/Pasipriešinimas: 1.6090/1.6200


Šiame straipsnyje: eurasdoleris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių