Latvijos gynybos ministras apie referendumą: Rusija laimėjo

Grįžti į straipsnį

as

as  portretas
Tai tegul patys ir stato "braliukai" ta "šūdo" krūvą, kas jiems neleidžia...

to as

to as portretas
Taupyk pinigus ant žvakių.

Kęstas

Kęstas portretas
Sveikinu tautiečius su didžiule pergale referendume. Dar kartą paklauskime. Gal jau užteks tų politinių statybų? Terminalą finansuosime didesne dujų kaina. Naujai statomą ir, dėl augančių saugumo reikalavimų, vis brangstančią, atominę finansuosime didesne elektros kaina. O gal pradėkime taupiau gyventi, kad jaunimas sustotų taip masiškai emigravęs?

juk

juk portretas
tai tautos valia,prie ko cia Rusija,o be to nugaletoju neteisia,netgi musu gerosios kaimynes Rusijos

Putin

Putin portretas
Spasibo tovarišči.

ausra

ausra portretas
Latvijos gynybos ministras visiškai teisus. Tik "trumparegiai", naivūs arba prarastą atmintį apie gyvenimą "socialistiniame rojuje" - SSSR- turintys tautiečiai - gali nesutikti su ministro teiginiu. Iš šalies visad geriau matosi... Liūdna, kad ir Lietuvos jaunimas toks "žemažiūris", ir jį (jaunimą) įvairiomis kalbelėmis ir dainelėmis gali paveikti gerai organizuotos svetimšalių juodųjų technologijų "kompanijos". Prisižaisit, vaikai... Ar trokštat "Back in the USSR". Ar klausėte, ar girdėjote kada tokią "The Beatles" dainą ?

minusas

minusas portretas
jis teisus

Pritariu

Pritariu portretas
Juk Rusijai parsidave ir laimejo ir balsavo.Dori ir mastantys sitaip nebalsavo.Tik judai sitaip gali.

ww

ww portretas
ko latviai patys nestato elektrines.jau kabelius uzsisake kad gautu elektra is lietuvos.bus kaip su baltarusiais.jie pigiau gavo elektra nei mes lietuviai mokejom turedami savo elektrine.

666

666 portretas
pasigyditi reikia tam ministrui ,. Lietuva valdoma arba debilų arba kgbistų arba vagių . ir debiloidui latviui : kodėl nuo 1992 m. lietuvoj nebuvo pradėta statyti nors po 50 vėjo jėgainių į metus( statybų kaina apytiksliai 150-200 milijonų o elektros galingumas 150mw maksimum o standartinis 50 mw ) ir šiai dienai jų būtu 1000 na ir atitinkamai kaina 3-4 milijardai lt. na ir atitinkamai būtu pagaminta elektros energijos : maksimum 3000 mw ir standartinis 1000 mw . Ir galiausiai norint sutvarkyti ekonomiką reiktu elektrą žiemą padaryti po 10 ct. o vasara po 30 ct. ko pasekoje šildymas atpigtu , rusija nedarytu jokios įtakos ltu ekonomikai , žmonių gyvenimas gerėtu momentaliai bet mafijai tainetinka nes ji ilgai neišsilaikytu tam yra kuriamos dirbtinės krizės ir ar snoras bankrotai , leo t.t. AR DAŠUTO DEBILOIDE LATVI ?

Patarimas

Patarimas portretas
to: "šėtonui 666"; Manau, kad gydytis reikėtų Tamstai. Netolerancijos ir nepakantumo liga kitaip mąstantiems, nepritariantiems "666" nuomonei - ryškiai progresuoja...Skubiai kreipkitės į gydytojus, gal tai tik pirmi ligos simptomai, gal Tamsta dar pasveiksit ir tie trys šešetai daugiau Jūsų "neapsės".

Galerijos

Daugiau straipsnių