Lankytojas Moters dieną vilios tulpėmis

Pagal specialų užsakymą išaugintų 10 tūkst. tulpių - tai viena iš staigmenų, kurią paruošė restoranų tinklas „Čili“ artimiausiai pavasario šventei – tarptautinei Moters dienai. Gėlės bus dalinamos visų „Čili“ restoranų lankytojoms moterims kovo 8 - ąją.

Dar daugiau staigmenų, akcijų bus rengiama ir kitoms tradicinėms šventėms - Kaziuko mugei bei Užgavėnėms.

Visą ateinančią savaitę „Čili“ visi klientai galės mėgautis ir specialiu saldžiuoju pasiūlymu – ledais su kava ir desertu.

„Tai viena iš gražiausių pavasario švenčių. Nėra jokios abejonės, kad norime ją paminėti pradžiugindami moteris, kurios užsuks pas mus. Tulpės jau keliauja pas mus iš Olandijos. Artimiausiomis dienomis jas gavę, būsime visiškai pasiruošę. Moterims dėmesys visuomet yra malonus ir būtinas,“ – sakė Irma Korsakaitė, UAB „Čili Holdings“ Marketingo departamento direktorė.

Tradicinės linksmosios šventės – Kaziuko mugė ir Užgavėnės – bus švenčiamos lietuviškos virtuvės restoranuose „Čili kaimas“. Joms ruošiamasi iš anksto, kad visi klientai galėtų paragauti šviežiausių tradicinių šių švenčių valgių. Visi Kazimierai galės vaišintis kava arba arbata už 1 cnt.

Ypatingas ir būtinas šios šventės atributas – cepelinų puodas - bus siūlomas už itin mažą kainą visiems „Čili kaimo“ lankytojams. Specialus pasiūlymas startuos kovo 4 d. ir tęsis priklausomai nuo Kaziuko mugės, kuri skirtinguose miestuose bus švenčiama skirtingu metu.

Užgavėnių metu, žinoma, nebus apsieita be blynų. Gardžių, specialiai virėjų ruošiamų ypatingesnių blynų galėsite ragauti kovo 7-9 dienomis.

„Tradicinių švenčių metu mus užplūdę lankytojai  pageidauja tradicinių patiekalų, todėl iš anksto ruošiamės, kad patenkintumėme visų norus ir skonius. Mums patiems tradicinės šventės yra ne tik intensyvios darbo prasme, bet ir labai malonios, linksmos – restoranų personalas nuoširdžiai ruošiasi, rodo iniciatyvą ir stengiasi maloniomis staigmenomis stebinti restoranų svečius“, - sakė „Čili“ tinklo Marketingo departamento direktorė.

 


Šiame straipsnyje: Čili

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių