Laisvų darbo vietų Lietuvoje per metus padaugėjo 62,9 proc.

Grįžti į straipsnį

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Nereikia iš karto norėti sosto...štai pavyzdys : Britas Johnas Majoras, metė vidurinę, nuėjo dirbti į banką pasiuntiniu...po to klerku.sunkiai dirbo .....it t.t. kol jį pastebėjo Margaret Tetčer...ši Johną paskyrė finansų ministru...o atsistatidinus M.Tetčer- J.Majoras tapo Didžiosios Britanijos premjeru ir juo išbuvo 7 metus...taip ir nebaigęs vidurinės!

jonas

jonas portretas
Žaidimas skaičiais kažkokia nesamonė.Vėjas autoriaus galvoje.

nysa

nysa portretas
jop ir visi uz minimuma be shansu gauti daugiau

kokie

kokie portretas
cia idiotai tokias nesamones spausdina , ko siekia ? visi lietuvos zmones zino realijas , apie tas ,,DARBO VIETAS,,

NA TU IR

NA  TU  IR portretas
PUSDURNIS MORKOS KUNE , [1 KOM] CIA LIETUVA IR TECER CIA NERA GALI BLUDYT TUO PASIUNTINUKU IKI ANTRO KRISTAUS ATEJIMO Y ZEME , TAVES NIEKS NEPASTEBES , NET JEI IR DU AUKSTUOSIUS BUSI BAIGES, MAZIAU TAS VAKARIETISKAS SECHREZADOS PASAKAS SKAITYK , PAZVELG Y PASAULY BLAIVIOM AKIM.

MELAS

MELAS portretas
per metus padaugejo beveik 70 % laisvu darbo vietu, tai reiskia, kad 70 is 100 zmoniu susiranda darba, o 30 - ne, cia yra tik melas, as gyvenu vienoje brangiausiu europos saliu, cia neadrbas tikrai didelis yra, ir jokiu pasalpu niekas neduoda niekam, daryk kaip nori, o vis sako ir sako kad nedarbas mazeja ir yra labai daug laisvu vietu...gaila tik tai, kad to darbo nera, kad laisvu vietu nera, cia tik melas yra, taip darbo visos skurstancios europos salys, taip pat ir ta kurioje gyvenu, skursta mano manymu ir eluoja zmonems

Galerijos

Daugiau straipsnių