K.Žilėnas: šildymo sąskaitos gali didėti vos keliasdešimt litų

Grįžti į straipsnį

LIETUVA

LIETUVA portretas
LIETUVA - TEVYNE MUSU - TU TURTUOLIU ZEME, O BEDARBIAI,VARGSAI, SKURDZIAI, BENAMIAI, PENSININKAI TAVYJE VOS GYVI… Puvantis, isnaudotojiskas, amoralus kapitalizmas, uzdejo visuomenei baudziavini vergovini kapitalistini junga ir padovanojo SIAUBINGA SOCIALINE NELYGYBE, BEDARBYSTE, BENAMYSTE,SKURDA, ELGETAVIMA IR ATEME IS ZMONIU PAGRINDINE IGIMTA ZMOGAUS TEISE - TEISE GYVENTI. Dejau as ant tokios “demokratijos”.

Žiauru

Žiauru portretas
Tik nesenai rašė, kad šildymas Kaune nuo 10.1 d. brangsta 15-17 %, o šiandien jau spalio 10 d. TAIGI JIS JAU PABRANGĘS! Ir dar brangins???

kvailas vicem

kvailas vicem portretas
Dundukiskas pasiulymas - sutaupyti siluma ja atjungus. Jam reikia paskirti premija, juk jis galvojo, tipo tures kompensacija del brangios silumos.

lina

lina portretas
Žiauri yra kompensavimo sistema. kompensaciją gauna tik asocialai, arba sugebantys per kyšius darbo biržoje stovėti ten eilę metų. O dabar dar socialiniai darbuotojai kam nori tam skiria, nes įstatymas nekonkretus, kaip nori taip traktuoja. Dabar kai už sutaupytus ant išmokų pinigus socialianiai skyriai gali išsimokėti sau premijas, kompensacijas gauti bus dar sunkiau. Beje moku pilna kaina, bet faktas kad laikas po poros dienų pradėti šildymą, kol dar sienos neįšalo ir sirgti nepradėjom. namie drėgna ir šalta. ir kad nereikėtų kaip pernai mokėti už elektrą daugiau nei kauno energijau už pusė mėnesio.

Has

Has portretas
Jei vyriausybei bent kiek rūpi žmonių interesai jie pirmoj eilėi turi pasirūpinti ,kad šilumą žmonės pirktų kaip ir kitą prekę vandenį,elektrą, duoną ir t.t. ir tiek kiek šiuo momentu jiems reikia, o ne tiek kiek reikia šilumos tiekėjams. Reikia kad šilumos matuliai bėgant laikui būtų kiekviename bute ir žmogus matytų kiek jos suvartoja ir galėtų tą suvartojimą reguliuoti

vava

vava portretas
tikriausiai man alga 60-80 lt. pakilo ??? pilna parazitu

Individualus taupus

Individualus taupus  portretas
Individualus (autonominis) buto šildymas su karšto vandens paruošimu yra bemaž tris kartus pigiau nei (sovietinė atgyvena) monopolistų centralizuotas butų ir pievų šildymas. Pavyzdys: 2010 gruodis. Trijų kambarių butas (75 kv. m.) su individualiu šildymu ir karšto vandens paruošimu (naudojant dujas) Vilniuje. Sunaudota dujų (per mėnesį) už 230 litų. Dujų kaina - 1 litas 56 centai už kub. m. 2011 Sausis Sunaudota dujų (per mėnesį) už 220 litų (netaupant). 2011 Vasaris Sunaudota dujų (per mėnesį) už 180 litų (netaupant). Šeima džiaugiasi ekonomišku buto šildymu. Tokių šeimų, gyvenančių ekonomiškame bute, daugėja Vilniuje, Kaune ... Individuali (autonominė) kiekvieno buto šildymo sistema turi būti įgyvendinta, renovuojant daugiabučius arba kitaip. Laisvai pasirenkant ...

prie vava

prie vava portretas
Jums jau atlyginimas "pakilo", o mus žiemos sezonui visai suprastina, t.y. varo žiemos miegui... Taigi, jei "...tai neskaidrus, neatitinkantis teisės normų, konkurenciją iškraipantis ir dalį vartotoju diskriminuojantis siūlymas...", tai valio - kelkit šilumos kainą iki dangaus, juk jau skaičiuojate, kiek turėsite pelno, argi ne?

Ponui Žilėnui

Ponui Žilėnui portretas
Iš jūsų pasisakymo aišku, kad jums tas keliasdešimt litų tas pat kaip mums keliasdešimt centų. Siūlyčiau savo pasisakymuose atidžiau rinktis žodžius, nes jie nuskambėjo ciniškai. O dėl tų prezidentės pasiūlytų korektyvų didmiesčių gyventojams, galima pasakyti - "pažiūrėsim, kai dugną dėsim". Labai mėgstama maitinti liaudį įvairiais pirmalaikiais pažadais, kurie vėliau dėl vienokių ar kitokių priežasčių subliūkšta kaip muilo burbulas.

SchuN

SchuN portretas
Ne, nu tie mūsų tarnai, visai nesiorientuoja savo šeimininkų finansuose. "vos keliasdešimt litų" - tai čia ne vos, gerbiamiji mūsų tarnai, o NET keliasdešimt litų! ...kažkaip mes tiem savo tarnam per dideles algas mokam, kaip manot? :)

Taigi

Taigi portretas
jos išvis protu nesuvokiamos... Koks dar didėjimas ????

Pensininke

Pensininke portretas
o9 kiek dides pensijos ir atlyginimai. Vis mazai ir mazai tiems nuo kuriu priklauso visu gyvenima.

das

das portretas
vos keliasdešimt litų" Minimali alga net kelesdiasimt litu !!!!

laima

laima portretas
tik 60-80lt daugiau o mano seimai tai dideli pinigai

laima

laima portretas
ir seip tai tik nepradekit dar sildyt iki lapkricio 1-os tikrai nebutina nes paskui uz tas pora savaiciu tai nemenka sumele tenka moketi manau tikrai istverti galima ir pradet nuo men pradzios

Rasa

Rasa portretas
Laima, ar Jūs proto turit. vaikai mokykloj su striukem šiandien sėdėjo, liepia šilčiau aprengti,ką aprengti. namie pamokas ruošti reikai, rankos stingsta.prognozės nieko gero nežada.Aš neįsivaizduoju ką daryt kai namie vaikučiai kurie grindim ropinėja. Kurį čia tas 150 LT išgelbės.koks čia gyvenimas, susigūžus,depresija nuo šalčio. Maisto geriau mažiau nusipirksiu, bet tegul namuose būna jauku ir gera. o beto yra įstatymas trys paros po 8 laipsnius ir turi jungti sildyma,tikiuosi taip ir bus.

O

O portretas
Makaronų kabinimais vaidinama prezidentinė kova su monopolininkais. Labai gaila,kad Prezidentė įsivėlė į šį,ją kompromituojantį,žaidimą.

Galerijos

Daugiau straipsnių