Kovai su šešėline ekonomika skatinti - 218 tūkst. litų

Grįžti į straipsnį

ertio

ertio portretas
Nesuprantu kaip gali verslininkas verstis savo verslu nemokedamas mokesciu i sodra ,uz darbuotojus.Yra ziniu kad stambus verslininkai turi sintus tukstanciu skolu sodrai uz savo darbuotojus,taciau ju verslui niekas netrukdo.Nei FNTT nei STT tarnybos nepasirupina,kaip tokia imone dirba.Faktiskai tokia imone kuri neturi pinigu mokesciam ,turetu bankrutuoti.Pas mus atvirksciai, monopolistai dirba ir nejaucia jokios atsakomybes, nemokedami mokesciu.Uz tai sodra neturi pinigu pensijom ir socialinem ismokom.Vienu zodziu Lietuvoje chaosas !!!

Pirmam

Pirmam portretas
Tokie verslininkai dirba, nes darbuotojai su tuo sutinka, jiems gerai gauti algas vokeliuose, o monopolistai mokesčius moka.

uz

uz portretas
tiesioginio darbo atlikima alga mokama. Kokie dar skatinimai? Ne tarybiniai laikai.

spektaklis

spektaklis portretas
Tai kad mūsų vyriausybė pati vokeliuose pinigėlius išsimoka.... Gi patys sakė, kad priedus gauna vokeliuose.... Tam ir kasininkė (ta, kur tipo juos apvogė) yra.... O tas žiaurus šešėlis vis slankioja aplink mus, kaip koks baubas..... Dabar tik ''stafkes'' pakėlė. Jau su keliais šimteliais nebeišsipirksi.... reiks siūlyti daugiau negu Šimonytė, blyn....

Galerijos

Daugiau straipsnių