Kova su „Gazprom“ dėl pigesnių dujų bus nelengva

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
pastovioji kainos dalis , tai dar viena afera . taip pat galima prikisti tranzita i kaliningrada nes ten taikomos dideles nuolaidos . na o sapaliones apie neteisinga kaina neturi jokios reiksmes nes nera skaiciu kiek aplinkiniai kaimynai perka duju ir kiek ju isnaudoja , taip pat gyventoju skaicius . GERIAU SEKMOKAS su seimu ir prezidente pasirupintu kad butu ivesti didesni mokesciai dujoms arba progresyviis mokestis tiek verslui tiek algoms .

piliete

piliete portretas
Reikia dekoti socialdemokratams ,kad tokia sutartis yra

tero

tero portretas
Tik Lietuviai beprociai galejo parduoti strateginius objektus.Pardave visa tai is ko galejo salis gyventi.Rusu laikais mokejo tvarkytis lietuviai savo salyje ,laisve Lietuvoje atkurus prarado prota.Uz isparduotus strateginius objektus turetu buti baudziami tie kurie Lietuva privede prie tokios situacijos.Isvogta salis ,nuskurdinta tauta. Visu seime , ministerijose , miestu savivaldybese sedinciuju reikia butinai patikrinti psichine busena,nes visos naujoves ,pardavimai ,naujoves idiegtos neprotingai,nuostolingai Lietuvai.

fiko

fiko portretas
Tokios kaip pastoviosios kainos dalies nera nei vienoje europos salyje,mokama tiek ir uz tiek ,kiek rodo prietaisas(skaitliukai).Pastovioji kainos dalis ,tai rinkliava uz nieka o uz nieka Europoje nemokama. Idomu kur ir i kieno kisenes patenka pastovioji kainos dalis. I 1m3 duju ieina visi duju kastai ir kitokio mokescio neturi teises prideti prie 1m3 duju mokescio.

ipolitas

ipolitas portretas
ta kova,jau pralaimeta.bo,gazpromo gavenda gali,labai greitai musu laisvai,ir nepriklausomai,parodyti bibi.

Kęstas

Kęstas portretas
Vikrus manipuliavimas žmonių pykčiu Visos rimtos politinės partijos Lietuvoje naudoja ksenofobiją, kad pridengti savo darbelius, išvagiant šalį, bet nukreipiant žmonių pyktį į kitataučius. A.Kubiliaus pavyzdys yra tiesiog klasikinis. Pats vogdamas, A.Kubilius visus kaltina vagystėmis. Kyšiai iš bankų realizuojami per kito vagies D.Kreivio bendrovę su keistu pavadinimu. Moki - veži yra simbolinis pavadinimas. Moki - reiškia moki skleisti antirusišką propagandą rusiškų politrukų primityviame lygyje, kad kaimo davatkos tave išrinktų. Veži - tai reiškia veži tavo sūnui ir kitiems tavo mafijos nariams prestižinius sklypus Vilniuje, didžiules banko paskolas ir milijonines Europos Sąjungos paramos sumas [1]. Gėda. 1. Grumtynėse dėl milijonų – ir premjero šešėlis. 2011 03 25 / 07:37 / Šarūnas Černiauskas.Diena.lt

fff

fff portretas
alternatyva galvokit po perkunais balvonai jus

Galerijos

Daugiau straipsnių