Konkurso „Verslauk“ laimėtojai „Čiop Čiop“ pristato naujovę Lietuvoje

Konkursą „Verslauk“ šiais metais laimėjo inovatyvi idėja – tikslių patiekalo ingredientų pristatymas į namus kartu su receptu.

Čiopčiop.lt veikia dar tik kelias savaites, tačiau jau sulaukė didelio susidomėjimo socialiniame tinkle „Facebook“. Tokio verslo pavyzdžių prieš keletą mėnesių atsirado užsienyje, Lietuva - viena pirmųjų šalių, kuriose žmonės gali išbandyti paprastesnį būdą vakarieniauti namie.

„Čiop Čiop“ šiuo metu siūlo Tailando, Indijos, Japonijos, Turkijos patiekalus, artimiausiu metu bus pasiūlyta Kinijos, Maroko, Libano, Irako patiekalų. Paslauga siūloma ne tik žmonėms, kurie nori paragauti skirtingų šalių patiekalų, tačiau ir tiems, kurie neturi laiko gaminti sudėtingų valgių, važiuoti į turgų įsigyti ūkininkų produktų, ar ieškoti sveikų, bet Lietuvoje sunkiai randamų Azijos prieskonių.

Greičiausiai „Čiop Čiop“ vakarienę galima paruošti per 20 minučių, naudojant tik paprastą keptuvę - ingredientai sunumeruoti, todėl gaminti nesudėtinga net ir virtuvės naujokui. Įmonė atsižvelgia į visas svarbiausais pasaulines sveikos mitybos tendencijas: stengiamasi, kad produktai būtų maksimaliai sezoniški, įsigyti iš vietinių ūkininkų, be vengtinų konservantų. Kavinėse kol kas tradicijos rašyti iš ko maistas pagamintas nėra, taigi tai puiki alternatyva, žmonėms, kuriems svarbu žinoti, ką valgo.

„Mūsų tikslas – skatinti kuo daugiau žmonių gaminti namuose. Lietuviams tampa vis svarbesnis maisto skonis ir žinojimas iš ko maistas yra pagamintas, todėl tikime, kad galime tapti populiaresniais už paruoštą maistą į namus pristatančias kavinės. Mūsų siūlomas maistas – nepalyginimai sveikesnis ir skanesnis, nes yra šviežias, pagaminta iš sveikų produktų“, – sako Dovilė Rinkūnaitė, viena iš šio verslo įkūrėjų.

Įmonė šiuo metu veikia Vilniuje, tačiau ateityje planuoja plėstis į kitus didžiuosius miestus.

Užsakymai priimami visą parą, o pristatomi darbo dienomis 15.00-17.00 ir 18.00-20.00, šeštadieniais 14.00-16.00, 16.00-18.00.

Maistą užsakyti galima internete ar puslapyje nurodytu telefonu. Projektas laimėjo 20.000 Lt finansavimą pagal Vilniaus miesto savivaldybės remiamą konkursą „Verslauk“.

Projekto autoriai – Darius Petrulaitis, Martynas Kazimierėnas, Mindaugas Kuprionis ir P.Rinkūnaitė.


Šiame straipsnyje: Verslauk

NAUJAUSI KOMENTARAI

hahaha

hahaha portretas
tegu nejuokina voverių
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių