Kompensaciją už šildymą galima gauti ir kūrenant malkomis

Grįžti į straipsnį

mociute

mociute portretas
kodel 38 kv.m.Jei mano namas 200kv.m., tai apsisildyti zymiai sunkiau ir brangiau, o dar stogas kiauras, langus reikia keist, o is kur?,keisti i butuka niekas nesutinka. Kompensacijos neduoda.Belieka salti.

as

as portretas
elektrą kažin kompensuos užkalam 2000. išleidžiu šildymuui 800 gyvenam keturiese 100mdu

moterėlė

moterėlė portretas
Baikit meluoti,įdomu ar kas gavo tokias kompensacijas.Mano mama pensininkė prieš kelis metus taip buvo nuėjusi prašyti kompensacijos malkoms.27kv.vienas kambarys su bendra virtuve,nuosavame name.Tai ją išjuokė,dar verslininke išvadino.O už kelių dienų atlėkusios iš soc skyriaus vis klausinėjo ar tik vieną pečių kurs,o kodėl tik vienas kambarys.Kalbama buvo pekeltu tonu.

Emigrant

Emigrant portretas
Visos kompensacijos ir pašalpos yra pinigų švaistymas, pažiūrėsime ar ilgai.

666

666 portretas
labai gerai . senus , ligotus ir netinkamus miestui medzius reikie keist naujais, o nekarpyti . tereikia viska gerai apskaiciuot kad neliktu likuciu na ir aisku turi buti krosnis dagint lapus , sakas ir neperdirbamas siuksles.

zminems

zminems portretas
pagal istatyma privaloma kompensacija kurenatiems ne centralizuotai - ir nesvarbu ar uz kieta kura, ar uz elektra

baba

baba portretas
priraso nesamoniu,o kai reikia tai spyga panosen atkisa gaunu 800 gyvenam keturiese ir uz sildyma spyga atkiso mums,puse is tu pinigu atima bankas puse anstoliai lieka spyga taukuota pragyvenimui,sako kai skola padengsit tada ziuresim del kompensacijos,o kaip padengt ta pacia spyga atkist

tinginiai

tinginiai portretas
tinginiai malku prisiruoskite patys kas anksciau dalino kompensacijas ,maziau snapsa gerkite,nereikes cypti ziema salant ,dabar vasara guli prigere po medziu pavesije ,o ziema kai pradeda salti vaziuoja su vaikisku vezimeliu i miska zabaru,o ta kompensacija vistiek prageria .VALDZIA VIENA KARTA SUSIPROTEKITE IR JOKIU KOMPENSACIJU ARBA GRIEZTAI TIKRINANT IR ISIMTINAIS ATVEJAIS , TEGU tie vadinamieji varguoliai nesedi ant sprando normaliems, dirbantiems zmonems ir taip daug pasalpas gaunanciu priviso

milka

milka portretas
Nesupratau, tai jei as gyvenu didesniame plote su 2 vaikais ir ka jau vsio??? neduos kompensacijos, tai kam ja isvis duoda ???? Ar as ko nesuprantu ?

Galerijos

Daugiau straipsnių