Komisijos dėl „Snoro“ bankroto nebus, opozicija išėjo iš posėdžio

Grįžti į straipsnį

Kasi kas

Kasi kas portretas
Na štai, pagaliau tapo aišku, kurios politinės jėgos atstovauja Lietuvos interesams, o kurios tik drumsčia vandenį. Ponas Mazuroni, nenusileiskite valdančiųjų norui nuslėpti, atrodo, labai nemalonią tiesą.

Ponia

Ponia portretas
Įdomu, kodėl valdantieji taip priešinasi "Snoro" veiklos tyrimui? Tikrai sveikintina Tvarkos ir teisingumo iniciatyva išsiaiškinti šią, sakyčiau, amžiaus aferą.

Tfu

Tfu portretas
Niekas nesipriešina, yra pateikti visi dokumentai, bet ne, reikia išpūsti burbulą, o liaudis ant kabliuko kaip visada užkimba

X

X portretas
Skandalistai ta opozicija,Gal Mazuronis nori Baranauskui numesti gelbėjimosi šiaudą?Tada tie sukčiai galėtų rėkti,skųstis ir dar kitaip išsidirbinėti,kad tik nebūtų išduoti Lietuvai?

Jonas

Jonas portretas
išeikit ir kai balsuosit už studentų rotaciją

evaldas

evaldas portretas
Kubiloidai galvoja - nebus komisijos išvengs bausmės už savo aferas? Atsakyti teks. Pakaks. Užteks kubiloidinio melo

skorpionas

skorpionas portretas
2011-11-17 Grybauskaitė pareiškė, kad banko "Snoras" nacionalizacija padėjo sustabdyti įžūlią ataką prieš Lietuvos bankinę sistemą, kad "Snore" susikūrė labai įtartina finansinė piramidė, kad panašių į „Snorą“ bankų Lietuvoje nėra ir nebus. Grybauskaitė savo pareiškimais pirma politizavo banko "Snoras" nacionalizacija. Ji grubiai pažeidė LR Konstitucijos 31 straipsnį, kuriame parašyta: „Asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu..“ Joks teismas nėra įrodęs pagrindinių banko "Snoras" akcininkų kaltumo. Grybauskaitė šiurkščiai pažeidė Konstituciją. todėl Seimas privalo apkaltos proceso tvarka spręsti klausimą dėl jos pašalinimo iš Respublikos Prezidento pareigų. Būtent Grybauskaitės pasisakymus Strasbūro teismas vertins kaip politinį spaudimą Lietuvos institucijoms tiriant "Snoro" nacionalizacijos ir bankroto bylą. Banką užgrobti, tai ne vištą pavogti ir net ne bankomatą apiplėšti, todėl nacionalizacijos ir tyčinio bankroto organizatoriai ir vykdytojai Grybauskaitė, Kubilius, Šimonytė, Vasiliauskas ir Ko turi būti teisiami ir pasodinti į kalėjimą už didelę žalą Valstybei, kaip Timošenko Ukrainoje. Vagys turi sėdėti kalėjime, o ne Prezidentūroje ar Vyriausybėje.

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Mazuronis su visa savo opozicija išnešė muilą kai pajuto, kad šiuo reikalu pasiūlyta užsiimti Nacionaliniam Saugumo komitetui.

p Mazuroni

p Mazuroni  portretas
kokį procentą tau ir tavo chebrai pažadėjo užsienio kreditoriai, įmerkę savo pinigus Snoro banke? O gal, esi didelis altruistas ir atstovauji jų interesams už dyką?

Taigi taigi

Taigi taigi  portretas
Snoro bankas, pagal paviešintus davinius, padarė Lietuvai apie keturis milijardus litų nuostolių, kuriuos teks Valstybei skolintis, o po to reikės grąžinti su palūkanomis. Opozicija mano, kad tai per mažai ir Snoro bankas privalėjo dirbti toliau. Jų manymu, kuo blogiau Lietuvos žmonėms, tuo didesnis jų nepasitenkinimas ir lengviau laimėti rinkimus. Tikri Lenino, kuris skelbė: „kuo blogiau – tuo mums geriau“, pasekėjai.

indelininkai--to 8ir9

indelininkai--to 8ir9 portretas
PRITARIAM!!!Atgavom visi indelius--virs 3 MILIJARDU lt.apie 1 milijonas indelininku!!!o tas Mazorotojas-geriausias rudgalvio draugas visad DARYS PRIESINGAI............MAZORIAU,DIRBK---LIETUVAI.O NE TIK SAVO CHIEBRAI!

Galerijos

Daugiau straipsnių