Kiek pabrango „Palangos stinta“ šventė?

Grįžti į straipsnį

asch

asch portretas
prasome ydeti video ta tema...aciu.....

DAris

DAris portretas
Kaip pensininkui nuvažiuoti į tokią šventę ?

aa

aa portretas
vaziuodavom, su chebra pagerdavom, pernai tai tu stintu jau nebepirkau, ten kur gatvej kepa tai viena zuvyte du litai gaunasi, patys ir valgykit. siemet jau nebevaziavom - tas pat per ta pati, maistas kavinese sildytas is maximos(aisku ziema niekas jo negamina) tu paciu kinietisku prekiu muge ir zuvytes nerealia kaina. dar jei uz ivaziavima ir pagalves mokesti tai nafik man ta palanga....

Julius

Julius portretas
Nuo kada pencininkai važinėja po šventes? Nebent čia apie vokiečių pensininkus buvo klausimas. Kuriems tikrai už egzotika būtų negaila mokėt už stintą po eurą. Kad būtų ką anūkams papasakot, kur nusirito pasaulis, kai vokiečiai karą pralaimėjo :)

Pensininkas

Pensininkas  portretas
Juliau, nuo kada tapai idijotu? Kai komentuoti pradėjai ar iš pavydo?

Julius

Julius portretas
Gerb. Pencininke, su nuoširdžia pagarba siūlau Jums nueiti pas specialistą ir pasitikrinti, ar teisingai suvokiate Jus supančią aplinką ir ar turite humoro jausmą. Epitetais "idijotas" taškytis nedaro Jums garbės ir nepuošia Jūsų garbaus amžiaus. Bet sveikintina, kad sugebete naudotis internetu, todėl neabejoju kad lengvai rasite artimiausio psichologo kabineta :)

Galerijos

Daugiau straipsnių