Kiek kainuoja geras suvirintojas?

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
klausimas : ar paklausi darbo kategorija todėl kad keiciasi etatai ? pvz : mirtys , sveikatos bukle ( nes zinom kad tai labai kenksmingas darbas ) , atleidimai del nusizengimu , bankrotavusiu darbdaviu sukurtos naujos darbo vietos kad gaut subsidijas , na ir galiausiai saziningai sukurtos darbo vietos .

ššš

ššš portretas
na kadangi dirbu šioje srityje,tai galu atsakingai pareikšti, kad protingi jau seniai išvažiavo, o likusius tik dideliais pinigais LT išlaikome, taip kad suvirintojai diktuoja sąlygas darbdaviams, o ne atvirkščiai. Čia kaipsakoma- Masonai valdo ;) seniau buvo laisvieji mūrininkai, o dabar- suvirintojai. Tvorą gali virinti bet kas, bet dujotiekio vamzdį tik vienetai.

Viktorai

Viktorai portretas
Dalyvaukit, laimėsit pirmą vietą ir pakelsit darbo partijos reitingus. Sėkmės.

Čiubaka

Čiubaka portretas
dirbu prie neržos, tai galiu pasakyt, jog normalių argonščikų tikrai trūkumas. Šūdarankių yra, bet ten kaip kempo storumo siųlę temoka uždėt. Kita vertus kiek pasiruošę darbdaviai mokėt, tokius ir gauna kadrus

ciubakai

ciubakai portretas
vat vat butent kokia alga tokie ir specai. Biciukas isvare i anglus issilaike kursus povandeniu virina sake tas vejo jegaines stato i diena 2000 litu + viskas oficialiai.

Galerijos

Daugiau straipsnių