K.Glaveckas: reikia tvirtinti biudžetą be pajamų iš prabangos mokesčių

Grįžti į straipsnį

Valstybiniai nusikaltimai

Valstybiniai nusikaltimai portretas
Kai nieko nedaroma, tai pinigai byra bet kur. Normalizavus valdymą, nereikėtų žvalgytis į pasaulį paramos. Reikia susimąstyti.

ką tai galėtų reikšti

ką tai galėtų reikšti portretas
kažkodėl visi turtingieji nenori prabangos mokesčio ir visi,kaip taisyklė,labai jaudinasi,kad tik nuo šio mokesčio nenukentėtų biednieji

Šiukšlės

Šiukšlės portretas
Tai ne pinigai, o nuobiros arba šiukšlės.

nujo

nujo portretas
kaip sunku apsimokestinti savo dvarus,opensininkam viskas galima,kaip tokie gali valdyti sali

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Milijonieriui Glaveckui keliasdešimt milijonų ne pinigas....tai ko nenori nors biškį susimokėt?.

demagogas

demagogas portretas
Reikia ta demagoga Glavecka vyt is Seimo ir kuo greiciau! Sedi zmogelis ten, pasakoja zmonems pasakas jau dvidesimt metu, taciau visas jo "protingu" paistalu rezultatas - visiskai nuskurdusi didzioji Lietuvos zmoniu dalis ir miljonais prigrustos asmenines pacio Glavecko kisenes..

Natūralu

Natūralu portretas
natūralu, kad turtuoliai priešinasi

Nu kad

Nu kad portretas
daba ir knygos jau prabangos preke patapo... Ir taip nebelengva įpirkt, o jei da "prabangos mokesčiais" apkraus, tai visai beliks nebent reklaminius plakatus skaityt? O šiaip tai pirmiausiai verčiau pasakykit, kiek to mokesčio administravimas kainuos. Ar kartais ne daugiau, negu paties mokesčio surinkta bus?

Valeika

Valeika portretas
Naujų mokesčių įvedimas pagal įstatymą galimas tiktai prieš pusę metų apie juos paskelbus.Naktiniai mokesčiai sukurpti per dieną ir vieną naktį yra visiškai neteisėti , tiktai nežinau , kodėl tai neaišku avių bandai . Jeigu bent vienas seimo narys bando apie tai aiškinti , tai jis yra apšaukiamas" turčium" , o tai reiškia labai blogu žmogumi.Bet kur parsidėjo bent vienas teisininkas, kuris apie tai paaiškintų, ypač prezidentės patarėjui , kuris irgi pasimetęs įstatymuose . Kaip ne gėda?

Galerijos

Daugiau straipsnių