Keliones į Turkiją ir Egiptą gali pakeisti poilsis Brazilijoje

Lietuvaičių įpročius atostogauti Egipto ir Turkijos kurortuose gali pakeisti poilsinės kelionės į Braziliją ir Margaritos salą. „Konkuruosime kainomis“, - žada kelionių agentūros atstovai, plečiantys siūlomų kelionių geografiją.

„Pateikti tokius pasiūlymus savo klientams kelionių operatorių įgalino pradėtas sėkmingas bendradarbiavimas su partneriais iš Olandijos, o pačią paklausą diktuoja besikeičiantys klientų, jau apsilankiusių Turkijoje, Egipte ir kitų šalių kurortuose, įpročiai“, - teigė bendrovės valdybos pirmininkas Gvidas Aukštuolis.

„Kelionių pasiūlymus formuojame stebėdami ne tik Lietuvos, bet ir visos Europos rinkos tendencijas, o šiuo metu senojo žemyno gyventojai yra labai pamėgę poilsį Brazilijoje ir Karibuose, ypatingai šio regiono perlu vadinamoje Margaritos saloje“ - teigė G. Aukštuolis.

Anot jo, ypatingą dėmesį į šiuos kelionių pasiūlymus turėtų atkreipti planuojantys savo atostogas Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiu, tačiau kartu pastebi, jog, atsižvelgiant į jau esantį susidomėjimą, klientai turėtų paskubėti, nes kelialapių gali nebelikti.

„Tik pradėjus siūlyti keliones į Braziliją ir Margaritos salą, sulaukėme didelio susidomėjimo, tad planuojantys žvarbius lietuviškus orus iškeisti į šių egzotiškų kraštų saulę, turėtų ilgai nedelsti, nes viešbučiai yra rezervuojami gana sparčiai ir laisvų vietų gali paprasčiausiai nelikti“, - teigia G. Aukštuolis.


Šiame straipsnyje: kelionė,brazilija,margarita

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių