Keisti tarifą iš dviejų laiko zonų į vienanarį nieko nekainuos (patikslinta)

Elektros energijos tiekimo bendrovės VST ir Rytų skirstomieji tinklai (RST) informuoja, kad klientai galės nemokamai pasikeisti dviejų laiko zonų tarifus į vienanarį, nekeičiant pačių skaitiklių ir jų neperprogramuojant.

Gyventojai, norintys pakeisti tarifus, yra kviečiami atvykti į RST teritorinį klientų aptarnavimo skyrių, kur reikės užpildyti prašymą - nurodant paskutinius suvartotos elektros energijos kiekio rodmenis pagal dvi laiko zonas bei pasirenkamą naują tarifą.

Skyriaus darbuotojai gyventojams paaiškins pateikdami pavyzdžius, kaip ateityje reikės deklaruoti suvartotos elektros kiekius ir apskaičiuoti mokestį pagal pasirinktus vienos laiko zonos tarifus.

Atsiskaitant už suvartotą elektros energiją  pasirinkusiems vienanarį tarifą, reikės fiksuoti dienos bei  nakties (savaitgalio) laiku suvartotos elektros kiekius taikant vienanarį tarifą.

RST primena, kad prieš priimant sprendimą keisti tarifus, rekomenduojama pasiskaičiuoti šio keitimo naudingumą - ar tikrai keičiant tarifus galima sutaupyti.

Paskaičiavimus galima atlikti naudojant specialias skaičiuokles, esančias RST tinklapyje www.rst.lt

Nemokamas tarifų keitimas galimas vieną kartą per metus.


Šiame straipsnyje: elektraelektros tarifai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių