Karštinei pasidavę lietuviai auksą perka luitais

Grįžti į straipsnį

A S T I K Ė

A S T I K Ė  portretas
INFORMACIJA NEPILNA. Neaišku, kur laikyti tuos aukso luitus. AR NEPADAUGĖS butų plėšimų, galvų nupjovimų, žmogžudysčių Absurdų šalyje , „valstybėje“ vardu L I E T U V A ? ?

sintautas

sintautas portretas
ir aš vyručiai užkasiau du kilus aukso kolektyviniame sode... Jis nei sudegs ,anei pavogs ir nesurudys.. O su ieškykliais nesuras ,nes labai giliai užkasiau ir izoliavau...vat...

vv

vv portretas
kazkur gi reikia pinigelius padeti... Kojines jau uzsipilde, bankai neapsikente indelininku eiliu, sumazino procentus vos ne iki 0, tai kur nest?

svetimi 2am

svetimi 2am portretas
pasakyk zmonem kur tas sodas .tik sakyk pavasari atvazeve sukas nereiks tau varkt

4am

4am portretas
ten antro svajonės

čia

čia portretas
vadinasi krizė, toks aukso supirkinėjimas.

nu

nu portretas
Nu, kaip ir su cukrumi.O kas sakė, kad krizė?Kur ta krizė?Lietuvoje jos tikrai nebuvo.Gal tik kokiems visiškiems bėdžiams, nesugebantiems emigruoti ar čia uždirbti.Krizė-tai priedanga kad sumažinti algas, atimti pensijas, išsimokėti priedus didesnius nei atlyginimas, paskatinti emigraciją.Krizė-p...zė.

Pirkit

Pirkit portretas
Pirkit, pirkit, kaip eurus, dolerius, cukrų, pirkit, paskui vistiek nešit mums, kad tik saugotumėm, ar supirktumėm už jkur kas mežesnę kainą.Pirkit

taigi

taigi portretas
Turiu pora luitų ,truputi pažaliavę ,bet kai patrini blizga ,gal kam reikia? Brangiau neprašau.

Atkreipkit

Atkreipkit portretas
dėmesį, kaip straipsnyje aiškiai matyti raginimas: pirkite (Aukso perkama vis dažniau, nes tam turi įtakos neramumai finansų rinkose, be to, žmonės turi vis daugiau žinių apie auksą, jis nebelaikomas naujiena ar netradicine investavimo priemone), labai panašiai buvo ir su nekilnojamu turtu..

Taip

Taip portretas
Laimi pirmieji..Kažkas, sugebėjęs sukelti šitą karštinę, užsidirbs tikrai neblogai.O paskutinieji džiaugsis, turėdami tą aukso gabaliuką, laukdami kol vėl pakils vertė.Juk visais laikais kyla tokios karštligės, kažkas išlošia, kažkas pralošia.Tik gaila tų, kurie geriau atsisako gražių atostogų, prabangios vakarienės restorane, linksmo savaitgalio kokiame višbutyje ar kaimo sodyboje ir nusiperka aukso..

Bet

Bet portretas
Auksas juk geriausiai, valgyt neprašo.O butai pavyzdžiui, prašo valgyt: prisipirkai, gal už paskutinius, o dabar turi mokėt už patarnavimus, jei neišnuomoji, parduodi po pigiąja, o auksas sau stovi ir tiek, pinigai gi irgi gali prapulti, juk prieš 20 metu kur pritaupėm, atgavom tik po 6 tūkstančius.Tai ką daryt?Kur padėt, kad neprapultų?Nu nebent dar kokį sodą ar žemės gabalą

reike

reike portretas
nupirkciau aukso luitu siulykit sawo kainas

Galerijos

Daugiau straipsnių