Kandidatas į Lietuvos banko vadovus: profesionalams turi būti gerai atlyginama

Grįžti į straipsnį

lubos godumui

lubos godumui portretas
Oriai pragyventi ir sukaupti turto uztenka brutto 10 000 LT/men atlyginimo. O kai eina kalba apie kitas aukstumas, tuomet turima omeny daugiau arklio jegu Lexusuose ir pan. Egzistuoja ir kiti motyvaciniai mechanizmai be dideliu pinigu. Ir is vis ligota visuomene bei ligoti darbuotojai, jei juos gyvenime tik pinigai motyvuoti sugeba.

p

p portretas
Na štai kažkam 27000 o kažkam 650. Ar taip mes kada nors išmoksime dalintis? Vargu.

666

666 portretas
matot kaip vagys prabilo . pirmiausia tai turi but mokama nedaug ir didele garbe kad dirbai savo saliai ir jai padejai , o vagys tik pinigu nori

Pasipinigavimo vieta

Pasipinigavimo vieta portretas
Beda, kad si darbo vieta simboline, Lietuvos banko kaip tokio jau seniai nera. Visi sprendimai del monitarines veiklos ES. Cia kaip garbes vieta ir pinigu lupimo is LR pareigos. PVZ Sarkinas Euro neivede, na ir ka ? Alga sumazejo, ne!

Parūpo man

Parūpo man portretas
ar visiems profesionalams turi būti gerai atlyginama, ar tik bankininkams?

kasciadaros

kasciadaros portretas
Ir kada jiems bus gana?jau snukis netelpa i objektyva,tuoj susprogsite kaip sunys.Bukit prakeikti visam gyvenimui uz toki isnaudojima paprastu zmoniu.

mmm

mmm portretas
Kaip rusai sako pir vo vremia ciumi.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Pinigai privalo buti paskirstyti kiekvienam po lygiai, o ne taip kaip sitas nori. Liudna, kad tokia apgailetina sistema Lietuvoje. Vienas alksta, kitas pertekliuje gyvena. Idomu, ar jis i baznycia vaiksto...

to 5

to 5 portretas
aišku, kad specialistai yra tik bankininkai - visi kiti mėgėjai: darbas jų pagrindinis pomėgis :)

Oi

Oi portretas
pamiršau: juk už pomėgius reikia susimokėti pačiam...

...

... portretas
Sovietbezdžionės komentuojančios vis nerimsta, nebesusitaiko su ta mintimi, kad dabar tik dirbantys ir mąstantys galės uždirbti, gulėdami lovose ar prie kompo, vis dar lygybės nori.

Realistas

Realistas portretas
Turbūt dar negimė Lietuvoje tas, kas padarytų tvarką biurokratų atlyginimuose.Jokios gėdos ir sąžinės neturi tie chapūgos. Kažin ar jau jie tokie kompentingi, kad verčia didžiąją daugumą gyventojų gyventi iš minimalaus atlyginimo.

Realistui

Realistui portretas
Įdomu, kas ir kaip verčia dirbti už minimalų, gal su botagu?

mmm

mmm portretas
Jei karvei uždėsi auksinį lenciūgą nei ji pieno daugau duos, nei tas pienas pagerės.

profesionale

profesionale portretas
kiekvienas gerai atliekantis darba-PROFESIONALAS. Tad visiems labai gerus atlyginimus.

o

o portretas
Nei vieno Lietuvos banko dar nėra, juk visi skandinavų. Tai kaip tas toks didelis atlyginamas išeina?

jk

jk portretas
Profesionalams turi būti gerai atlyginta už darbą-sako Vasiliaustikas.Reiškia pas mus mokytojai ir daktarai nėra profesionalai nes gauna grašius.Tai ar ponas bankininkas nebijo gydytis ar leisti vaikus į mokyklą? Juk ten dirba mėgėjai.

vis dar lietuvoje

 vis dar lietuvoje portretas
manau, kad labai taikliai bankininkas pasake: profesionalai tik bankininkai ir jiems pinigu privalu negaileti. Na o troleibusu vairruotojai, mokytojai, slauges apseis ir su 700lt, jie gi ne profesionalai.... Taip ir issiskirsto po emigracijas LT, na o po tokiu bankininku pasisakymu jau reikia skelbti evakuacija is Lietuveles.....

PUIKU

PUIKU portretas
PENSININKAMS IRGI TURETŲ JAU ŠIANDIEN GRAŽINTOS PENSIJOS, KURIAS NUEMĖ , KAI NUIMA TAI ŽMONEMS PASAKOMA '' KRIZĖ'' O ČIA APIE TAI PAMIRŠTAMA

Domantas

Domantas portretas
Pono Vasiliausko teiginio nuneigti neįmanoma, jei esi nors kiek mąstantis, tačiau po tokia aptakia fraze galima pakišti ir labai didelius pinigus.

asai

asai portretas
noreciau paziuret(pastebt) savaite ar men. laiko ka jis sioj darbo vietoj aplamai dirba kad tokios algos nori. manau nieko aplamai nepamatyciau, apart nosies krapstymo.

lietuviui

lietuviui portretas
prie ko čia bažnyčia.Visi valdantieji vaikšto,o kas nuo to keičiasi?

aš portretas
turi būti gerai atlyginama profesionalams visose srityse

Galerijos

Daugiau straipsnių