Kanadiečiams siūloma aplankyti atpigusią Lietuvą

Kanadiečiams siūloma aplankyti Lietuvą ir dar 9 šalis, kurios, „Forbes“ vertinimu, labiausiai nukentėjo nuo krizės.

Kelionių paieškos mechanizmas „Cheapflights“ siūlo kanadiečiams apsilankyti Latvijoje, Lietuvoje, Islandijoje, Venesueloje, Singapūre, Jamaikoje, Airijoje, Ukrainoje ir Seišelių salose. Būtent šios valstybės, anot įtakingo verslo žurnalo „Fobes“, nuo pasaulinės finansų krizės nukentėjo labiausiai.

„Blogos žinios yra tos, jog visose šio sąrašo valstybėse mažėja mokesčių surinkimas, didėja infliacija ir plečiasi biudžeto skylės“, - teigiama „Cheapflights“ pranešime apie vietoves, kurioms būtini turistų pinigai.

Pranešime priduriama, kad gerai naujiena yra ta, kad visos šios valstybės yra įdomios savo kultūra ir vaizdingomis vietovėmis.

Kelionių organizatoriai taip pat pastebi, kad pasalugos ir prekės šiose valstybėse pastebimai atpigo. Pavyzdžiui, Islandijoje šiuo metu bokalas alaus kainuoja apie 2 eurus, o prieš krizę jo kaina siekė net 7. Priduriama, kad mašinų nuoma bei nakvynė viešbučiuose taip pat atpigo.   

Kelionių organizatoriai kanadiečius ragina keliauti dėl reliatyviai sveikos šalies ekonomikos ir stipraus Kanados dolerio kurso.

„Dabar tikrai pats laikas aplankyti naujas teritorijas ir asmeniškai prisidėti prie tų šalių ekonomikos gaivinimo“, - interneto svetainėje „thechronicleherald.ca“ cituojama Meredith Hanrahan, „Cheapflights“ vyriausiąją vadybininkę.

„Cheapflights“ taip pat rekomenduoja aplankyti ir 10 JAV valstijų, kurios, pasak CNN, buvo labiausiai sukrėstos šios krizės. Tai - Arizona, Kalifornija, Florida, Ilinojus, Mičiganas, Nevada, Naujasis Džersis, Rod Ailandas ir Viskonsinas.


Šiame straipsnyje: Cheapflights

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių