„Kalėdinės sriubos“ akcijai ranką tiesia ir telekomunikacijų bendrovė

Maltos ordino organizuojamą paramos akciją „Kalėdinė sriuba“ pasieks telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ parama. Akcijos tikslams bendrovė skirs 45 tūkst. litų - šią sumą sudaro sąnaudos, kurias įmonė patiria, suteikdama galimybę aukoti mobiliuoju telefonu.

Paramos akcijos „Kalėdinė sriuba“ metu „Tele2“ klientai jau paaukojo 221 tūkst. litų. Iš viso akcijos metu paaukota daugiau nei 570 tūkst. litų.

Visos akcijos metu surinktos aukos bus skirtos projektams, remiantiems senyvus vienišus žmones. Maltos ordino savanoriai keturiuose šalies miestuose kasdien išvežioja karštą maistą į namus sunkiai sergantiems, vienišiems ir skurdžiai gyvenantiems garbaus amžiaus žmonėms, kurie jau nebegali išeiti iš namų ar patys pasigaminti valgio.

„Kalėdinės sriubos“ akcija vyks iki pat Naujųjų metų. Prisidėti galima dviem būdais: pervedant pinigus į Maltos ordino pagalbos tarnybos sąskaitą bei skambinant arba siunčiant trumpąsias žinutes numeriais 1418 (auka 2 Lt) ir 1419 (auka 5 Lt).

Maltos ordinas Lietuvoje veikia jau 18 metų ir rūpinasi nepasiturinčiais pagyvenusiais žmonėmis, neįgaliaisiais, padeda stokojančioms daugiavaikėms šeimoms. Slaugės savanorės lanko ir prižiūri iš namų nebegalinčius išeiti senolius, aprūpina juos maistu ir slaugos priemonėmis.


Šiame straipsnyje: kalėdinė sriubatele2

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių