Kainų komisija siūlo leisti lengviau atsijungti nuo centrinio šildymo

Grįžti į straipsnį

Taigi

Taigi portretas
Eilinis triukas. Kiek mieste pajėgių atsijunti? 20-30 namų. Arba rėkiantys nesupranta kiek tai kainuoja, nes po to šildymas visvien kainuos, nors ir mažiau.

nesutinku

nesutinku portretas
Skaiciavimai rodo ir pvz Panevezy, kad geoterminis sildymas atsipirktu jau po 6 metu su kaupu. Beda, kad monopolijos stos piestu ir mokes politikams i kasas kad toks nutarimas nepraeitu... ne pirma karta. Namu butu daug, svarbu pirmos kregzdes.. po to atia visokios stoniai ir co..su gazmiasu.

Jaunas Klaipėdietis

Jaunas Klaipėdietis portretas
Tai Prezidentė ir seimas taip pat, jau seniai "TAI " turėjo inicijuoti,o ne tada ,kai visiška "žopa" šilumos gavėjams tai yra gyventojams parėjo.Lietuvoje likusi "patriotų" karta nebeišgali sumokėt už šilumą ir namų "administravimą'',bei komunalines atliekas su N procentų PERMOKA .GRUBLIAUSKAI ,čia jau dabar JŪSŲ preoregatyva SUTVARKYT tai KLAPĖDOJE

to Taigi

to Taigi portretas
Ar vėl kas negerai? Neleido atsijungti - blogai. bando suvaržymus sumažinti - vėl blogai, ne atsijungimas ir kito šildymo būdo įrengimas daug kainuos. Tai ko reikia? Perkelti visus ten, kur šildytis nereikia? Bet juk Zuokas salos iš Graikijos nenupirko, tai ką daryti???

Gėda

Gėda portretas
Tai dar kartą parodo, kad Kainų ir energetikos kontrolės komisija visisškai priklauso nuo politikų ir vykdo jų rinkimų kompaniją. Prieš rinkimus skaldo anekdotus ir galvoja, gal kas nors pasikabis. Juk akivaizdžiai matome, kad ta komisija visiškai negina šilumos energijos vartotojų interesų, pataikaudama energetikų dideliems pelnams. Gėda

jo

jo portretas
Bobuciu pasakos ,jiems nenaudinga ,kad atsijungtu gyventojai ,tai pasakiski ponigai,o su jais kovoti labai sunku,

Galerijos

Daugiau straipsnių