J.Razma: Seimo nariai turi deklaruoti interesus „Snore“ (papildyta)

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Esminis klausimas: kiek pavogė iš banko I. Degutienės sūnus, kas dar vogė, kaip atsiimti tuos pinigus.O A. Kubiliaus žodžiai yra pasityčiojimas iš mūsų visų: _„Esminis klausimas – kodėl socialdemokratų lyderiui Algirdui Butkevičiui kažkas iš „Snoro“ banko neša dokumentus, kurie atskleidžia bankinės veiklos paslaptį, ginamą įstatymo. Pats tokio dokumento perdavimas jau turi būti teisėtvarkos institucijų tyrimo objektas._ Kokios dar gali būti čia asmeninės vagių paslaptys? Teisėtvarka, vietoje vagių gaudymo, turi dengti konservatorius nuo teisinės atsakomybės?

Kęstui

Kęstui portretas
žmogau, baik taškytis pykčio seilėmis ir pagalvok smegenimis, o svarbiausia- perskaityk, kas parašyta. Kuo tau asmeniškai blpgai, jei bus žinomi visi suinteresuotieji banko reikalais?

OHO

OHO portretas
Tik pabandyk atskleisti korupciją ar piktnaudžiavimus bankrutuojančiame SNORO banke , tai tuoj Kubilius " supokuos"

juli

juli portretas
sveikinu gerbiama LS seimo narį Jurgį Razmą už parodytą iniciatyvą . Jūs kaip visada išliekate tvirtas ir principingas kaip tikras žemaitis.

X

X portretas
Sveikinu tokią iniciatyvą.Greit pamatysim kas tokiai iniciatyvai priešinsis.

ja-ja

ja-ja portretas
Pamaina p.Kubiliui - auga ant mieliu! Tik kvepia tas mieles?.....panasu bus kaip su Kirkilu....

Valstybinis nusikaltimas

Valstybinis nusikaltimas portretas
Didžiausią nusikaltimą padarė Terleckas, sunaikinęs valstybinį banką ir paskelbęs banko reformos įstatymą. Visos kitos vyriausybės piktnaudžiavo ir užmarino ekonomiką. Kai nėra gamybos, nepasipildo ir bankas. Kaip šitaip galima?

Galerijos

Daugiau straipsnių