J.Lužkovo žmona perka „Maximą“?

Stambiausios Baltijos šalyse mažmeninės prekybos tinklo ,,Maxima grupė“ savininkai derasi dėl įmonės pardavimo.

Kaip rašo Ekonomika.lt, potencialiu „Maxima“ parduotuvių tinklo, apimančio 437 parduotuves, pirkėju telegraf.lv įvardija turtingiausią Rusijos moterį, buvusio Maskvos mero Jurijaus Lužkovo žmoną Jeleną Baturiną.

Neoficialiais Telegraf.lv duomenimis, kurie gauti iš artimų derybininkams šaltinių, šiuo metu kaip tik vyksta intensyvios derybos. Realiausia pirkėja – buvusio Maskvos mero J.Lužkovo žmona, kompanijos „Inteko” savininkė J. Baturina. Jos turtas, „Forbes" duomenimis, 2008 metais buvo įvertintas 4,2 mlrd. dolerių. Turtingiausių planetos žmonių sąraše ji užėmė 253 vietą.

Šiuo metu J. Baturina Rusijoje turi rimtų problemų. Rusijos federacijos tyrimų komitetas kaltina ją iš Maskvos banko pasisavinusią 13 mlrd. rublių. Pati J.Baturina šiuos kaltinimus neigia. Šiuo metu ji gyvena užsienyje (arba Didžiojoje Britanijoje, arba Austrijoje), o jos vyras J. Lužkovas dėsto Maskvos universitete.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar

dar portretas
dar tos... čia betrūko! Pamatysit, paskui prisireiks ir į valdžią Lietuvoj, kaip ir tam suvirintojui...

Cockney

Cockney portretas
Tai koks skirtumas , vistiek lietuviai jau nebevaldo Lietuvos. Marionetės į vieną pusę, pasitampo į kitą , cirkas ir tiek.

Pinokis

Pinokis portretas
Lietuva megsta brolius -rusus nuo Petro Cvirkos laiku. O rusams Lietuva - jau Europa.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių