JAV susitarimas kėlė dolerį

Valiutų rinkose didelis judėjimas tęsiasi ir toliau. AUD/USD poroje kaina smuko 60 puntų iki 1,0920 po RBA sprendimo nekelti palūkanų  normos Australijos doleriui. Australijos centrinis bankas neatsižvelgė į didėjančią infliaciją. Investuotojai suprato banko užuominas nekelti palūkanų normų iki šių metų pabaigos.

JAV baigė derybas dėl skolos limito padidinimo. Vakar Italijos bankų akcijos smuko stipriai dėl likvidumo baimės rinkose. Tai įtakojo euro smukimą poroje su Japonijos jena ir Šveicarijos franku. Šveicarijos frankas prieš eurą ir dolerį pasiekė naujas rekordines aukštumas. Toks euro ir dolerio smukimas gali tęstis ir toliau, jei Europos akcijų indeksai neras palaikymo šįryt.

EURUSD

EUR/USD pora smuko apie 250 punktų vakar iki 1,4195. Investuotojai laukia Europos rinkų atsidarymo. Jei silpnumas akcijų rinkose ir toliau tęsis, galėtume sulaukti šio išpardavimo tęsinio. Palaikymas 1,4195 galėtų pristabdyti smukimą.

Palaikymas/Pasipriešinimas: 1.4195/1.4280

GBPUSD

GBP/USD sulaukė palaikymo ties kaina 1,6250. Tai rodo, kad pirkėjai ieško įėjimo į rinką taškų. Jei šis palaikymas atlaikys, tikėtinas kainos kilimas iki 1,6400.


Šiame straipsnyje: doleriseuras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių