JAV gresia reitingo sumažinimas

Derybos tarp respublikonų ir demokratų įtakojo JAV dolerio smukimą. Abi pusės pristatė savo biudžeto karpymo planus ir išankstines sąlygas apie skolos limito didinimą. Vis dėlto dar kompromisas nebuvo rastas. Dėl susitarimų trūkumo, AAA kreditingumo reitingas JAV gali būti sumažintas jau artimiausiu metu. Todėl investuotojai ieškodami saugių investicijų, pozicijas perkelia į Japonijos jenas, Šveicarijos frankus ir auksą. EUR/USD pora kilo virš pasipriešinimo 1,4450$. Šiuo metu pora pasiekusi 1,4570$- birželio 4 dienos aukštumas.

EURUSD Palaikymas/Pasipriešinimas: 1.4350/1.4570

GBPUSD

Po judėjimo intervale tarp 1,6260$ ir 1.6310$, svaras kilo prieš dolerį iki 1,6350$ per naktį. Svaro kilimą pristabdyti gali šiandien išeisiantys Anglijos BVP rodikliai. Daugelis analitikų laukia prastesnių rodiklių, nei Anglijos centrinio banko prognozė. Prastesni rodikliai būtų ženklas apie antrą krizės bangą ir rodytų papildomo stimuliavimo ekonomikai poreikį. Jei Anglijos ekonomika rodysmažėjantį  augimą per antrąjį ketvirtį, GBP/USD pora tikėtina, kad smuktų iki 1,6250$ palaikymo lygio. Jei BVP rodiklis bus 0,50% ar netoli jo, tuomet tai padėtų porai kilti virš 1,6430$ pasipriešinimo.

GBPUSD Palaikymas/Pasipriešinimas: 1.6250/ 1.6430


Šiame straipsnyje: doleriseuras

NAUJAUSI KOMENTARAI

LT

LT portretas
kazko jau nebetaip propuoguojama ,ka laizit siknas amerikonam:-):-):-)anksiau tai buvo mada:-)

pax americana

pax americana portretas
gana. jau pasaulis atsivalge "zaliu popieriuku". Dabar tegu jankai patys juos valgo ir GRAZINA VISAS SKOLAS!. JAV doleriai- niekam nereikalinga makulatura........
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių