Ištikimiausias restoranų lankytojas rengiasi kelionei į Disneilendą

Smaguriavimas kartais atneša malonių staigmenų. Vieno didžiausių restoranų tinklo ištikimas lankytojas, penkiametis Motiejus, nuo šiol žinos, kad už lojalumą atsilyginama dosniai. Jis tapo vaikų lojalumo programos „Čiliuko klubas“, loterijos laimėtoju ir netrukus išvyks į vaikų svajonių šalį Disneilendą Prancūzijoje. Restoranų tinklo „Čili“ rengto konkurso vaikams dėka Motiejaus šeima pirmą kartą gyvenime atrado dalyvavimo loterijoje džiaugsmus.

Pasak jo mamos Dianos, berniukas laimėtu prizu džiaugiasi iki šiol ir kas rytą vis klausinėja, kada pagaliau vyks į kelionę. Šeima, dalyvaudama žaidime, nesitikėjo, kad būtent jiems nusišypsos laimė. Kaip teigė Motiejaus mama, tai pirmas jų laimėjimas loterijoje.

„Sekmadienio pietūs „Čili“ restoranuose yra ilgametė mūsų šeimos tradicija. Čia užsukame ir vieni, ir su šeimos draugais, vertiname gerą ir šviežią maistą, malonų aptarnavimą. Ypač patinka, kad personalas visada atsižvelgia į mūsų pageidavimus, pavyzdžiui, į maistą dėti mažiau druskos. Motiejus, pietaudamas „Čili“, pirmenybę teikia žaismingiems patiekalams „Blynelių karoliukai“ arba „Varlyčių puota“, - sakė Diana Vansevičienė.

Nuo vasaros pradžios mažieji „Čili“ restoranų lankytojai, dalyvaudami lojalumo programoje bei užsisakydami patiekalų iš vaikiško meniu, rinko „Čiliuko“ taškus, kuriuos vėliau keitė į smagius prizus.

Kelionėje į Disneilendą rugpjūčio 13-20 dienomis Motiejų lydės tėtis. Laimingo berniuko mama pasakojo, kad Motiejus nuo kūdikystės yra drąsus, viskuo besidomintis vaikas, o į pirmąją kelionę vyko būdamas vos keturių mėnesių.

Bendrovės „Čili Holdings“ Marketingo departamento direktorės Irmos Korsakaitės teigimu, renkant nugalėtoją konkurencija buvo didžiulė. Net 10 vaikų buvo surinkę panašų „Čiliuko“ taškų kiekį, bet sėkmė buvo palanki Motiejui.

„Pastebime, kad restoranuose besilankantys vaikai stengiasi būti panašūs į suaugusiuosius. Mūsų virtuvės meistrų išmaningai pateikti vaikiški patiekalai jiems kelia didžiulį džiaugsmą ir iš tėvelių girdime atsiliepimų, kad jų atžalos restoranuose paragauja to, ko namuose neįmanoma pasiūlyti“, - sakė I. Korsakaitė.

Tarp mažųjų „Čili“ lankytojų populiariausia pica „Čiliuko Vezuvijus“, blyneliai bei gruzdintos bulvytės, o mėgiamiausias gėrimas – iš pieno ir šokoladinių ledų paruošta „Čiliuko kava“.


Šiame straipsnyje: Čili pica

NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
gruzdintos bulvytes ir visokie mėšlainiai - patys tie valgiai vaikams, kad ilgai nelaukę turėtų priežasčių susipažinti su gastroenterologu.

Užuojauta

Užuojauta portretas
Vargšas vaikelis - greitai galės dalyvauti loterijoje vizitui be eilės pas gydytojus

Gabrielius

Gabrielius portretas
O čia mūsų įspūdžiai iš Disneilendo blog.zigzag.lt/2010/03/disneilendas-pasaku-salis.html
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių