Įspėjama apie nelegalius kelionių organizatoriaus “Amber promotion” veiksmus

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos informuoja, kad įmonė „Amber promotion“ neturi nei kelionių organizatoriaus, nei kelionių agentūros pažymėjimo.

Pastarosiomis dienomis Valstybinis turizmo departamentas sulaukė nemažai užklausų ir nusiskundimų dėl įmonės „Amber promotion“ veiklos. Departamentas informuoja, kad įmonei nebuvo išduotas nė vienas iš minėtų dokumentų, todėl buvo išsiųstas oficialus raštas Vilniaus apskrities policijai informuojant apie nelegalius veiksmus ir prašant užkirsti kelią neteisėtai įmonės veiklai.

Valstybinis turizmo departamentas ragina visus žmones būti itin atidžiais ir akylai domėtis kelionių organizatorių bei agentūrų, iš kurių perkamos paslaugos, veiklos legalumu, taip pat atidžiai skaityti pasirašomas sutartis.

Visa informacija apie legaliai Lietuvoje veikiančias kelionių agentūras ir organizatorius pateikiama Valstybinio turizmo departamento internetinėje svetainėje www.tourism.lt bei svetainėje www.travel.lt. Šiose svetainėse informacija atnaujinama kasdien.


Šiame straipsnyje: Amber promotion

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių