I.Šimonytė: Lietuva 2012 metais gaus rekordinę ES paramą

Grįžti į straipsnį

vel

vel portretas
kurios daugiau kaip puse grazins ,arba kaip pinigai plaunasi

gėda

gėda portretas
Jiems džiugu, nes vis vien parašyks.

rr

rr portretas
Nu va, Simonyte, galesit priedus issimoket vel.

dar

dar  portretas
i tarptautini valiutos fonda kreipsis ir paskuj kai visi variantai bus isnaudoti paskelbs valstybes bankrota

jo

jo portretas
Lietuva 2012 metais gaus rekordinę pinigu suma skirta istaskymui!!!

Ne Lietuva gaus

Ne Lietuva gaus portretas
Gaus kazkas, ivairios politiku draugeliu, svogeriu, broliu ir pusbroliu firmos. Po to imituos darbus prisisamde pensininku ar dar kokiu vos bezdanciu uz minimuma, is 10 dirbs vienas, kiti stoves, dirbs metu metus, nespes, kazkas kazka paduos i teisma, kazkas reikalaus DAR pinigu (del infliacijos) ir t.t. Galu gale gyventojai gaus nebaigtas statybas ir koki kita projekta, kartais net ir nepradeta, nes projektavimui pinigu tik uzteko :) Tiems kam pasiseks, gaus brokuota vos ne vos pabaigta-prastumta objekta (kelininku uzpilta duobe ar pan.) Na o kazkas labai daug pinigeliu pasides i banko saskaita (kur nors) ir ramiai bankrutuos kai tam ateis laikas. Del to man ta ES pasalpa visiskai nerupi, ji duodama tik tiems kam pinigu vis maza ir maza ir kazin ar iki gyvenimo galo ateis ta diena kai jiems bus gana.

pamastimui

pamastimui portretas
kazkada kai dar krize net nekvepejo skaiciau kur padejo parama graikija --ogi sukiso i nerelius projetus o dar kaip gyresi kad bus naudos o rezultas ner ko sneketi..uz keletu metu tas pats ir mus laukia..patinka kinai kurie sugebejo visus nusluoti ....

Marius

Marius portretas
Ptrietrankas jus patiem uzsidirpt ir nereiks paramos,ank keliu atsiklaupus .Tada ekonomika bus tikra one dirptine kaip dabar.

Galerijos

Daugiau straipsnių