I.Šimonytė: 2012-ieji sunkiai nuspėjami

Grįžti į straipsnį

Vargšas litas

Vargšas litas portretas
Kai euras rieda į bedugnę, mes kaip durneliai džiaugiamės, kad galėsime jį įsivesti... Tik su vienu dalyku sutinku - kad 2012 sunkiai nuspėjami, nes valdžioje vis dar kubiloidai... Neilgam, ačiū dievui...

RM pirmajam

RM pirmajam portretas
Ar pats tiki ką parašei, ar kaip durnelis tiki viskuom kas ką parašo ar pasako?

Ema

Ema portretas
šaunuolė Šimonytė, profesionali, mąstanti. Labai šaunus ir Ministras pirmininkas A. Kubilius, o dar šaunesnė Seimo pirmininkė I. Degutienė. Norėčiau ir kitoje kadencijoje vėl juos matyti. To jiems ir linkiu Naujais metais.

Nieko nuostabaus

Nieko nuostabaus portretas
kai turime tokius uzkaborinius feministinius finansu ministrus,kurie valdomi visokiu rojakiu,kajetonu elenu ar leontjevu ,matyt isperetu LLRI! O dar kai visos[is zydu sterbles!]ima Rodyti Politinio Pasitikejimo Dantis,o sie-dar stipriai,apgede,pajuode ir smirdi?!]-salies pilieciams belieka trauktis nuo tokios ju gyvenimu okupacijos i Europos ar pasaulio giluma. Zinoma,dar siek tiek smulkmenose nutuokia p.A.Maldeikiene,bet kad ji blaskosi tai nuo superdemokratines plesimo ekonomikos meiles[R.Simasius],tai kaip ir vyras-nori pagyventi Moscow viesbutyje uz parazitinius gamtos istekliu pinigus[V.Uspaskich],o uz pilietines visuomenes ubago nenori teketi nors tu ka jai.... Tai dbr paklausykit,visokie neismaneliai! Jei po NM siek tiek pigs nafta[iki 85- 90 doleriu uz bareli],Izraelis ir JAV neuzpuls Irano,taikiau baigs konfliktas Sirijoje,o Izraelis pripazins Demokratine Palestinos valstybe,tai LR ekonomika I pusmeti augs 2-3%,o antraji-netgi 4-5%.

VISIEMS

VISIEMS portretas
youtube: /watch?v=SSpsPbYdpfg

lietuvos ateitis

lietuvos ateitis portretas
man labai patiko simonytes fraze -snoro griutis jokios itakos lietuvos ekonomikai netures.siulysiu isrinkti sia fraze -didziausia nesamone, kuria pasake tautai si blondine.

jankis

jankis portretas
šie metai,kaip ir debilai konservatorei,tik lauk kada kubilinei kokę nesamonę iškrės

JJ

JJ portretas
Ar būtina ši nuotrauka?

Ne 2012-ieji

Ne 2012-ieji portretas
o valdžios veiksmai sunkiai nuspėjami

Kodėl gi

Kodėl gi portretas
Valdžios veiksmai kaip tik labai lengvai nuspėjami: didint mokesčius, įvedinėt naujus mokesčius ir nieko gero už tai mokesčių mokėtojams neduot.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Šaunuolė motera, rinksiu ją vėl.

ne taip jau sunkiai

ne taip jau sunkiai portretas
tauta skurs, o konservai turtes darydami durnyste po durnystes

Nejuokinga

Nejuokinga portretas
Pati nieko nemąsto ir dar juokiasi. Mes žinome, kad privalome, kad reikia tarnauti Tėvynei ir nežeminti jos vardo.

1-am

1-am portretas
ką gi, pats prisiprašei - didesnio už tave debilo tikrai nėra: džiaugiesi (beje kartu su kai kuriomis AMB fanėmis iš TV), kad dešinieji neilgai bus valdžioje, tai pagalvok, kad ateis tie, kurie ir pagilino krizę Lietuvoje tiek, kad tik tokios vyriausybės politikos dėka mes kažkaip išsikapstėme ir dar laikomės. Žinoma, ateis ant viso gero komuniagos, uspaskichai tai manai, kad jie tau gyvenimą pagerins? Atsipeikėk, homo sovieticus.

Galerijos

Daugiau straipsnių