Investuotojus neramina padėtis euro zonoje

Išėjus geresniems nei prognozuota Kinijos ir JAV gamintojų produkcijos rodikliams, USD/JPY valiutų pora pakilo iki 77,20 pasipriešinimo. Per Azijos sesiją, poros kaina kiek nusmuko dėl investuotojų laukiamų JAV darbo rinkos rodiklių paskelbimo. Jei JAV bedarbystės rodikliai bus geresni nei prognozuota, pora gali pratęstio kilimą virš 77,20 lygio. Kritimo atveju, porą palaiko lygis 76,50¥. Tuo tarpu EUR/JPY tęsia judėjimą meškų tendencijoje.

EURUSD

 

Ketvirtadienį investuotojai vėl išpardavinėjo eurus dėl besitęsiančio neaiškumo ir nerimo euro zonoje. Tarptautinis valiutos fondas ir jo vadovė Lagarde teigia, kaf Europos bankai privalo rekapitalizuotis. Tai gali sustiprinti spekuliacijas apie padidėjusią riziką. EUR/USD pora gali ir toliau sulaukti kritimo. 1,4220$ - artimiausias palaikymas poroje, o pasipriešinimo kilimas sulauktų ties 1,4305.

 

GBPUSD

 

Savaitė svaro pirkėjmas buvo išties bloga. Vartotojų pasitikėjimo ir gamintojų sektoriaus rodikliai padidino recesijos riziką. Dėl šių pesimistinių nuotaikų GBP/USD pora smuko žemiau 1,6250$ palaikymo. Šiandien laukiamas statybų sektoriaus aktyvumo rodiklio paskelbimas. Išėjus blogesniam nei tikėtasi, GBP/USD pora gali smukti iki 1,6120$. Kainai kirtus palaikymą 1,6210$, atsivertų kelias tolimesniam kritimui.

GBPUSD Palaikymas/Pasipriešinimas: 1.6120/1.6210


Šiame straipsnyje: eurasdoleris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių