Investuojantiems į Ūkio banko investicinius fondus – bilietai į LKL finalines rungtynes

Ūkio bankas ir UAB „Ūkio banko investicijų valdymas“ visiems klientams, įsigyjantiems Ūkio banko investicinių fondų už ne mažiau kaip 5000 Lt, dovanoja bilietus į Lietuvos krepšinio lygos finalines rungtynes. Akcija vyksta iki gegužės 4 dienos.

„Pastebime, kad klientai, lygindami skirtingas taupymo ir investavimo alternatyvas, vis dažniau atsigręžia į investicinius produktus. Organizuojame akciją, kurios dėka investuotojai turės galimybę dar ir pasimėgauti puikiu sporto reginiu –  apsilankyti finalinėse LKL rungtynėse“, –  sakė UAB „Ūkio banko investicijų valdymas“ direktorius Julius Ivaška.

Jo teigimu, pastaruosius kelerius metus šalies gyventojai, rinkdamiesi taupymo ir investavimo priemones, dažniau rinkdavosi indėlius ir trumpalaikes obligacijas, primiršdami kitas alternatyvas. Tačiau per pastaruosius dvejus metus pasaulio finansų rinkose įmonių obligacijoms vidutiniškai pabrangus apie 20 procentų, o akcijų kainų augimui viršijus 50 proc., tokie augimo tempai traukia investuotojus, norinčius pasinaudoti pasaulio ekonomikos atsigavimu.

Pasak J.Ivaškos, vis dėlto nereikia pamiršti, jog investavimas į obligacijas, akcijas ar investicinius fondus susijęs su rizika, todėl nepatartina visos sumos iš indėlių nukreipti į rizikingesnes taupymo ir investavimo priemones. Investicinį fondą ar jų derinį būtina rinktis pagal investuotojo toleruojamą rizikos laipsnį, laukiamą grąžą, investavimo terminą bei finansinę padėtį.

Šiuo metu UAB „Ūkio banko investicijų valdymas“ valdo Ūkio banko obligacijų, Ūkio banko racionalaus investavimo ir Ūkio banko investavimo galimybių fondo Kinijos, Rusijos, Europos, JAV ir Pinigų rinkos priemonių subfondus. Ūkio banko investiciniai fondai platinami per Ūkio banko klientų aptarnavimo tinklą ir Ūkio banko internetinės bankininkystės sistemą Eta bankas.

Nuo 2011 m. balandžio mėn. 14 d. iki gegužės mėn. 4 d. vykstančios akcijos metu ne mažiau kaip 5000 Lt investavę klientai gaus 2 bilietus į LKL finalines rungtynes. Vienas asmuo gali laimėti tik vieną prizą. Bendrovė pasilieka teisę pasirinkti miestą, į kuriame vykstančias finalines rungtynes bus padovanoti bilietai.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

geras biznis

geras biznis portretas
O kas neinvestuos, bet turi 2010 - 2011m. sezono abonementą, privalės susimokėti papildomai už superfinalus..........Ir niekam neįdomu, kad pirkai abonementą sezono pradžioje........
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių