Iki metų pabaigos „Amway“ atidarys atstovybę Lietuvoje

Antra pagal dydį pasaulyje tiesioginės prekybos grožio, sveikatingumo ir namų priežiūros produktais kompanija "Amway" planuoja šiemet atidaryti atstovybę ir Lietuvoje.

Rinkos senbuviai neabejoja - konkurencija aršės, juolab kad į Baltijos šalis žvalgosi iš daugiau tarptautinių tiesioginės prekybos kompanijų, penktadienį informuoja dienraštis "Verslo žinios".

"Amway" bendrųjų reikalų viceprezidentas Europai Michaelas Meissneris sako, kad atstovybę Lietuvoje ketinama atidaryti šių metų ketvirtą ketvirtį.

Atstovybės taip pat atidaromos ir Latvijoje, Estijoje. Iki tol Baltijos šalyse kompanijos atstovybių nebuvo.

Kol kas šių produktų galima įsigyti tik savo reikmėms, jų platinti Lietuvoje negalima. "Iki oficialaus atstovybės atidarymo "Amway" neleisdavo platinti savo produktų Lietuvoje. Kai atstovybė pradės darbą, jau bus leista pradėti legalią mūsų produktų platinimo veiklą Lietuvoje, žmonėms atsiras galimybė dirbti tiesioginiais "Amway" produktų pardavėjais", - aiškino M. Meissneris.

Jis neatmeta galimybės, kad Lietuvoje jau dabar yra žmonių, kurie platina kompanijos produktus savarankiškai: "Kadangi mes oficialiai dar nesame įėję į Lietuvą, kol kas nekontroliuojame čionykščių platintojų".

Nors Lietuvoje bus įregistruota atstovybė, čia įkurto biuro, darbuotojų mūsų šalyje "Amway" kol kas neturės - Lietuvai aptarnauti bus naudojamasi kompanijos padaliniu Lenkijoje.

M. Meissneris kol kas nesiima prognozuoti, kokius rezultatus pavyks pasiekti Lietuvoje ir kiek žmonių susivilios galimybe tapti "Amway" produktų platintojais. "Dabar Lietuvoje turime 7,5 tūkst. vartotojų, jie jau yra užsiregistravę ir perka prekes iš Lenkijos "Amway", - sako jis.


Šiame straipsnyje: Amway

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių