Ieškoma paskolas už mažesnes palūkanas studentams teiksiančių bankų

Grįžti į straipsnį

Vaidas

Vaidas portretas
Studentai gaudavo iki šiol paskolas, kurių palūkanos - vos keli procentai. Tiesa, paskolų davėjas - valstybė. Bet jau bent reikėtų išlaikyti panašias sąlygas. Dabar tai bankai tik pasipinigauti nori. Šiaip ar taip, toks požiūris vienadienis - paskui visai neliks jaunimo

R. DAUGUVIETIS

R. DAUGUVIETIS portretas
Jaunime. Jei tik galit, nelįskit į banko kišenę. Perskaitykit Roberto Kiyosaki knygą "Pinigų srauto kvadrantas". Atsivers akys apie bankų tikrą veidą. Gaila, man jos nepasiūlė prieš du metus.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuva bankrutuoja. Įmesti į rinkos mėsmalę, mūsų universitetai bankrutuoja taip pat. Neįmanoma pasiruošti rimtoms studijoms ir rimtam darbui, murdantis tokioje košėje. Jeigu Tu gali dirbti, Jeigu Tu sugebi mokytis, Jeigu pasiilgai gyvenimo be kubilių ir steponavičių melo, - Rimtai apsvarstyk Tavo darbo ir studijų galimybes užsienyje. Tik kvailiai mano, kad sėdėti prie sudužusios geldos Lietuvoje, yra geriau, negu pilnavertiškai dirbti pasaulyje. Paėmusieji paskolas eurais labai nukentės lito devalvavimo atveju. Juk pajamos Lietuvoje yra gaunamos litais, todėl atiduoti skolas bus neįmanoma visą likusį gyvenimą. Todėl didelės palūkanos litais tiesiog verčia jaunimą palikti Lietuvą.

sss

sss portretas
Siaip jei norit stoti i univera ir neturit dedziu ir tetu kurie jums garantuos gera vieta baigus moksla, bereikalo prasedesit 4-6 metus nes naudos nebus jokios. Jei norit dirbti pagal specialybe uzsienyje tai reikia ten iskarto vaziuoti mokytis nes musu tie popieriukai niekur negalioja. Mokslas uzsienyje kainuoja nebrangiau negu lietuvoje + ten dar sudaromos salygos dirbti. Ilysti i paskolas visada spesit tuo labiau lietuvoje nes bankai palukanas perskaiciuos dar ne karta ir ne du. O siaip tai geriausiai baigti profke tai uzsienyje pagal specialybe dirbsit 100% tik reiks truputi kalba pasimokinti.

Kęstas

Kęstas portretas
Gavai krepšį? Trūksta tik lazdos? Ar jūs, kurie gausite krepšelius, esate pasiruošę jų netekti? Mokytis bus nelengva. Kaip ta žiauri konkurencija su bendramoksliais baigsis, niekas nežino. Blogiausiu atveju jums reiks mokėti įspūdingai didelius procentus skandinavų bankams vien už išsilavinimą. Kiekvienas lietuviškas universitetas yra trečiarūšis pasaulinėje rinkoje. Ar vis dar galvojate, kad studijos tokiame universitete, yra vertos tokios įspūdingos rizikos? Tų pačių skandinaviškų bankų apgavystės dėka Baltijos šalys dalyvavo butų ir statybų verslo spekuliacijose. Tai buvo vienintelis augimo variklis. Dabar jis nebeatsigaus. Nieko kito Kubiliaus vedamos jėgos mums neruošia. Jų slėniai ir kalnai tėra tik naivūs Europos pinigų išsidalinimo būdai. Kažkam teks daug metų praleisti kalėjimuose už tokias apgavystes. Tikras technologijos slėnis - tai idėjų generatorių ir idėjų pirkėjų iš viso pasaulio susitikimo vieta, keičianti visos žmonijos gyvenimą. Lietuva apgavikų pasmerkiama būti supuvusiu užkampiu dešimtmečiams. Reikia mums tapti tikrais europiečiais. Būtina rimtai mokytis ir dirbti. Jaunimui nėra geresnio kelio, negu pradėti Vakaruose.

AKU

AKU portretas
siulau kreiptis i lietuviska akademiskai nusiteikusia kredito istaiga Akademine Kredito Unija KUR MUS RASTI: Kaunas , A. Mickevičiaus g. 15, Tel. (8 37) 408 555, faks. (8 37) 408 557 El. paštas info@aku.lt Kreditų vadybininkai (8-37) 408 558, 408 556 Darbo laikas: I-V 9:00 - 17:00 Vilnius, Pylimo g. 2/6-209, Tel. (8 5) 2621713, mob. tel. (8 614) 19671 El. paštas vilnius@aku.lt Darbo laikas: I - V 9:00-13:00 Šiauliai, Tilžės g. 170-302A, Mob. tel. (8 615) 61114 El. paštas siauliai@aku.lt Darbo laikas: I-V 9:00 - 13:00 aku.lt

Galerijos

Daugiau straipsnių