I.Degutienė: „Snoro“ veiklos tyrimas Seime gali pakenkti Lietuvai

Grįžti į straipsnį

RCZ

RCZ portretas
Utopija , eiline pinigu plovykla . Juk patirties tai turim .Wiljams (mazeikiu nafta) Ignalinos uzdarymas su visokiais konsultantai is rytu ir vakaru. Keletas skaiciu. Amerikos banko Lehman's Brothers bankroto administraotoriams sumoketa per 4 men 66 milijonai . O cia Europos kaimelije uz bankiuka 80 milijonu.

Koncervatoriai

Koncervatoriai portretas
Grybauskaite valstybes vardu ateme veikianti banka!! prisidenge kedofilais knisa prota! tyrima turi but!!!

baravykas

baravykas portretas
matosi kas jau issigando ir bandys nedaleisti jokio tyrimo,nes paaiskes kuriu pojitiku ar partiju kiseneje atsidure zmoniu pinigai.

gali

gali portretas
pakenkti konservatoriam taip tiksliau butu

lietuvis

lietuvis portretas
dirbtinai suzlugde gerai veikianti SNORO banka

skorpionas

skorpionas portretas
Degutienės pareiškimas, kad „Snoro“ veiklos tyrimas Seime gali pakenkti Lietuvai byloja apie tai, kad tyčinio bankroto organizatoriai ir vykdytojai bijo viešumo. Seimas privalo kurti komisiją, kuri ištirtų banko „Snoras“ bankroto aplinkybes, nes nusikaltėlių gauja, į kurią įeina Grybauskaitė, Kubilius, Šimonytė, Vasiliauskas veikdami kaip bandytai, ketina naikinti nusikaltimo pėdsakus. Jau paskelbta slapta bankrutuojančio banko "Snoras" Freakley parengta ataskaita. Banko "Snoras" administratorius paslėpė iki nacionalizacijos buvusias viešomis banko Snoras tinklalapyje finansines ataskaitas. "Snoras" administratoriaus atsisakymas parlamentui pateikti informaciją apie Seimo ir Vyriausybės narių, jų artimųjų banke turėtus indėlius ir atliktas operacijas byloja apie tai, kad jis turi „stogą“ ir vykdo gribauskistų-kubilistų ir oligarchų nurodymus, todėl yra pagrindas teigti, kad „Snoro“ bankroto procedūra vyks pagal gribauskistų-kubilistų ir oligarchų scenarijų, t.y. neteisėtai. Taip elgtis gali tik vagys. Gribauskistų-kubilistų įsikišimas, atneš milžiniškų nuostolių šalies biudžetui, todėl tyčinio bankroto organizatoriai ir vykdytojai Grybauskaitė, Kubilius, Šimonytė, Vasiliauskas ir Ko turi būti teisiami ir pasodinti į kalėjimą už didelę žalą Valstybei, kaip Timošenko Ukrainoje.

taip

taip portretas
kas mums ta Lietuva,jeigu ji apvoge mus,su konservais priesaky!!!!!!!!!

lietuvis

lietuvis portretas
butinai reikia steigti komisija,kad tirtu kaip buvo dirbtinai kubiliniu pagalba suzlugdytas gerai veikiantis SNORO bankas

RM

RM portretas
Populistams visada reikia komisijos.

PK

PK portretas
gerbiama Seimo pirmininke, juk tos komisijos esmė yra ne vien tik išsiaiškinti, kas už ką atsakingas Snoro istorijoje, bet ir išskaidrinti šią istoriją ir pateikti informaciją gyventojams. Negi šitaip besirūpindama savo reitingais nesekate visuomenės apklausų ir nematote, kad gyventojai nepatenkinti tuo, kaip buvo sprendžiamos Snoro problemos - argi ne prieš juos pirmiausia atsakinga ir yra valdžia? Be to, tokios komisijos darbas tuo pačiu būtų ir parodyti, kad Lietuvoje dar įmanomas teisingumas, nes dabar, atrodo, kad įvyko toks kone beprecedentis įvykis, o visi politikai paskelbė bankrotą ir toliau viskas lyg niekur nieko. Nori nenori imi manyti, kad būtent valdantieji ir, ko gero, pati Seimo pirmininkė turi ką slėpti šioje istorijoje, jei tokiais pareiškimas svaidosi. O lietuvių finansine padėtimi ir finansiniu teisingumu Lietuvoje, panašu, susirūpinę tik tvarkiečiai, kuriuos šiandieniniai valdantieji stengiasi užčiaupti kaip tik įmanydami. Tikėkimės, po rinkimų partijos bus apsikeitusios vietomis, o Tvarkos ir teisingumo atstovai parodys konservatoriams, kaip valdoma valstybė pirmiausia atsižvelgiant į viešąjį, o ne asmeninį, interesą

Galerijos

Daugiau straipsnių