I.Degutienė nusišalino nuo „Snoro“ komisijos svarstymo (papildyta)

Grįžti į straipsnį

NA JAU

NA  JAU portretas
JUOKAS IMA IS PASAKYMO ,,DEGUTIENE NEDALYVAUS ,,SNORO,, KOMISIJOS SVARSTYME . NA TAI JAU TAS PATS . KAD TEISIAMASIS NEDALYVAU TEISEJU KOMISIJOJ SVARSTANT KIEK JAM DUOS METU CYPES , O GAL DABAR JAU LIETUVOJ TAIKOMA TOKIA PRAKTIKA.

SAJUDINE GAUJA I KALEIMA

SAJUDINE GAUJA I KALEIMA portretas
TIK SU RUSIJA IR BALTARUSIJA LIETUVOS ATEITIS, MES SU RUSAIS BROLIAI IR TURIME BUTI KARTU! SITO BIJO TIK SAJUDINIAI isverstaskuria, KURIE APVOGE, APGAVO IR PAZEMINO LIETUVOS ZMONES. SAJUDZIO NUSIKALTELIUS - I KALEIMA! KAM NEPATINKA- VON IS LIETUVOS! Jurijus Subotina

Garbė ir orumas

Garbė ir orumas portretas
Lietuvos banke niekada nebūdavo pašalinių žmonių. Šiuo metu bankai pavirto halėmis. Todėl gyvenimą reguliuoja rizika ir baimė. Dėl netvarkos visiems baisu ir nemalonu.

skorpionas

skorpionas portretas
AB banko SNORAS plėšikai yra Grybauskaitė, Kubilius, Šimonytė, Vasiliauskas ir Ko. Jei viskas vyks taip, kaip suplanavo banko SNORAS plėšikai apie jokį kreditorinių reikalavimų tenkinimą nėra ko ir svajoti. „Snoras“ turėjo apie 8,5 milijardą Lt turto. „Snoro“ indėlininkams jau išmokėta apie 4 milijardai Lt, 3,9 milijardų Lt pavogė??? Antonovas ir Baranauskas, už 5 bankroto metus Freakly ir jo parankiniams bus sumokėta apie milijardas Lt (Kauno Holdingo bankroto byla tęsėsi 10 metų ir už 1 litą, paskolintą Kauno holdingo kompanijai, grąžino 0,7 cento, ten žmonės prarado apie 80 mln. Lt), susumavus gaunasi 8,9 milijardų Lt taigi, po „Snoro“ bankroto bylos kreditoriai dar turės primokėti apie 0,5 milijardo Lt. Privalom reikalauti, „Snoro“ bankrotas būtų pripažintas tyčiniu. Privalom reikalauti, kad Seime būtų sukurta komisija „Snoro“ bankrotui tirti, o ne tam, kad tirti kas plėšikų gaujai trukdo švaistyti ir vogti „Snoro“ kreditorių pinigus. . Privalom reikalauti, kad būtų pakeistas bankroto administratorius, nes jis atstovauja tyčinio bankroto organizatorių ir vykdytojų interesus. Banko SNORAS plėšikai turi sėdėti kalėjime, o ne Prezidentūroje, Seime ar Vyriausybėje.

as

as portretas
jei aferistei visai ne vieta seime,lauk ja ir kuo greiciau.

lietuvis

lietuvis portretas
po seimo rinkimu tikrai pas mus pasikartos Ukrainos ekspremjeres Tymosenkos scenarijus,nes bus teisiami kai kurie is supuvusiu kubiliniu,kurie padare didele zala Lietuvos valstybei ir valstybe davare iki bankroto ribos

V.

V. portretas
kaip grazei is pradziu buvo......DEGUTIENE NUSISALINO........ ir reikejo gi tiems zurnaliugoms dar kazko prirasyti

Stebiuosi

Stebiuosi portretas
kokia kilni ponia , kai sūnelis su Cooperiu pasigrobė virš 600 tūkstančių lt iš Snoro kreditorių pinigų , ji gali nusišalinti . Atrodytų su visu banko iššvaistytu turtu 600 tūkstančių niekis , bet juk paprastiems kreditoriams tokių uždraustų perdengimų niekam Cooperis nedarė , nes tai uždrausta Įmonių bankroto įstatymu.

llllllll

llllllll portretas
Nu labai gražiai atrodo... Atrodo kad pinigus patvarkyti pavyko, bet kažką svarbesnio prarado...

mantas

mantas portretas
Visa Snoro banko istorija ir egzistencija yra rusu KGB sugalvota, suplanuota is anksto. Tai plano dalis- Lietuvos valstybes suzlugdymo ir po to uzgrobimo . Kitas sekmingas ju veiksmas- palaikant vietiniams saugumo darbuotojams ir muitininkams (taip pat dirbantiems KGB), toleruoti ir skatinti jaunimo isitraukima i narkotikus.Vietines bandos, dirbancios su narkotikais, turi rimta priedanga.Jos pacios naikina savo salies zmones. As nematau veikiancio valstybes isdavimo (mirties bausme) istatymo. Konstitucinio teismo darbas is viso juokina visuomene. Neteko susidurti su bailesne ir isdavikiskesne tauta, kaip Lietuva.

PK

PK portretas
valdantiesiems, žinoma, kuo daugiau skandalo ir visiškai nepagrįstų kaltinimų, esą tokios komisijos sudarymas būtų naudingas stambiesiems Snoro akcininkams. O dar kaltina opoziciją skandalų kėlimu - vien ko verti pareiškimai, kad diena buvo derinama su teismo procesu Londone, kai siūlymas įsteigti komisiją pareikštas dar net nepasibaigus Seimo rudeninei sesijai. Be to, Seimo pirmininkės patarėjas akivaizdžiai nepamąstė, ką kalba, nes už tokius kaltinimus gresia baudžiamoji atsakomybė ir gerb. V. Mazuronis visiškai teisingai ir teisėtai skundžia jį teismui. Šaunuoliai tvarkiečiai, kad nepasiduoda tokioms provokacijoms

Galerijos

Daugiau straipsnių