I. Šimonytė neatskleidžia, ką veiks po rinkimų

Grįžti į straipsnį

o

o portretas
O, dieve, teks varyt į Amsterdamą.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Kad gyventi oriai Lietuvoje, reikia atsikratyti visų štai šių partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partijos) ir gaujos vadeivos Algirdo Butkevičiaus; - TS LKD (Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų) ir gaujos vadeivos Andriaus Kubiliaus; - Partijos Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Valentinu Mazuroniu; - Liberalų ir centro sąjungos su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio ir gaujos vadeivos Eligijaus Masiulio. Taip pat Lietuvai yra pavojingi Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs. Vienykimės ir padarykim taip, kad visiems laikams išnyktų šios partinės gaujos - Lietuvos žmonių kankintojai, Lietuvos niekintojai ir naikintojai.

va taip

va taip portretas
gales eiti i darbo birza ...supista senmerge...

Pinokis

Pinokis portretas
Gerai suvaldė finansus. Savo darbą atliko gerai ir jai nėra ko pergyventi ką veiks toliau. Ką veiks komentatoriai/ Dabar ar po mėnesio pradės keikti Viktariuką, nes jis nieko esminio nepakeis.

TT

TT portretas
Šaunuolė Ingrida

TT

TT portretas
XXI a. baudžiava Lietuvoje - lūzeris.

dgdjg

dgdjg portretas
vaziuos i UK subiniu plaut

X

X portretas
Gelbek graikija, tikra pamela anderson,skestanciuju gelbetoja..

Palinkėjimai

Palinkėjimai portretas
Praskolinusiai Lietuvą, nuskurdinusiai Lietuvos žmones dariusiai neapgalvotus veiksmus , bendradarbiaudama Lietuvos įstatymų naktiniuose priėmimuose,paklusdama besąlygiškai prezidentei ir jos kenkėjiškuose sumanymuose nacionalizuojant banką Snoras ši buhalterė vistik turėtų atsitokėti ir pamąstyti kaip atlyginti padarytą Lietuvos žmonėms žalą.

Jooo

Jooo portretas
tiesiog žavu toj Lietuvoj, prišikau, pritapšnojau ir ramiai išeinu, nes jau kiti veržiasi

Galerijos

Daugiau straipsnių