I. Šimonytė neatskleidžia, ką veiks po rinkimų

Finansų ministrė Ingrida Šimonytė nekonkretizuoja, ką veiks po rinkimų ir teigia, kad Finansų ministerijai turėtų vadovauti partijos deleguotas ministras.

„Šiaip manau, kad ministru turi dirbti partijos deleguotas ministras, už kurį partija prisiima atsakomybę ir kuris atitinkamai prisiima atsakomybę už partiją“, - interviu dienraščiui „Verslo žinios“ teigė I. Šimonytė.

Ji konkrečiai neatsakė, ar priimtų naujos Vyriausybės siūlymą likti poste.

Ministrė teigė, kad netiki technokratais, kurie pradėtų dirbti ministerijoje, viską išspręstų, tačiau nebūtų atskaitingi politinėms partijoms.

„Šventa vieta tuščia nebūna, tikrai bus ir norinčių, o tikiuosi, kad ir galinčių šitą postą užimti. Iš manęs politikė taip ir neišėjo per tuos trejus su puse metų, tai, matyt, kad ir nereikia bandyti iš savęs padaryti to, kuo nesi“, - tvirtino I.Šimonytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
O, dieve, teks varyt į Amsterdamą.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Kad gyventi oriai Lietuvoje, reikia atsikratyti visų štai šių partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partijos) ir gaujos vadeivos Algirdo Butkevičiaus; - TS LKD (Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų) ir gaujos vadeivos Andriaus Kubiliaus; - Partijos Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Valentinu Mazuroniu; - Liberalų ir centro sąjungos su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio ir gaujos vadeivos Eligijaus Masiulio. Taip pat Lietuvai yra pavojingi Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs. Vienykimės ir padarykim taip, kad visiems laikams išnyktų šios partinės gaujos - Lietuvos žmonių kankintojai, Lietuvos niekintojai ir naikintojai.

va taip

va taip portretas
gales eiti i darbo birza ...supista senmerge...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių