I. Šimonytė: 2014 metais kompensuoti sumažintas pensijas – realu

Grįžti į straipsnį

dzukas

dzukas portretas
Tai ta P-zda ateme ,o dadar nenori ,kad ja kas nors p-tu.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Gyventi oriai Lietuvoje trukdo štai šios partinės gaujos, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partija) ir gaujos vadeiva Algirdas Butkevičius; - TS LKD (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionių demokratai) ir gaujos vadeiva Andrius Kubilius; - Partija Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Valentinu Mazuroniu; - Liberalų ir centro sąjunga su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis ir gaujos vadeiva Eligijus Masiulis. Taip pat Lietuvai yra pavojingi Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs.

rezervatas

rezervatas portretas
tai gal suvarykit visus pensininkus į rezervatą ir tegul išmiršta, nereiks gražinti jokių pensijų, ir kuo greičiau-tuo geriau valstybei. Ko čia cackinatės ir vaidinat prieš rinkimus visi geručius rūpintojėlius. Bjauru klausyti bergždžių pažadų. Patys pagyvenkit už minimalią pensiją, pabandykit, išdryskit nors viena, a?

Pensininke

Pensininke portretas
O kodel tik 2014,geriau dar veliau,maziau reikes moketi nes dar maziau pensininku liks.Tada musu deputatam galma didesnes iseitines sumoketi.

p. Šimonytei ir Vyriausybei

p. Šimonytei ir Vyriausybei portretas
Kada gražins sumažintas karių pensijas, t.y. vadinamas valstybines pensijas statutiniams pareigūnams? Senatvės pensininkai jau nuo metų pradžios gauna visas pilnas pensijas, tuo tarpu statutiniai pareigūnai vis dar tenkinasi sumažintomis (jau 3 metus) pensijomis. Ar jiems kas nors ir kada nors kompensuos pensijų atimtas lėšas?

klausimas

klausimas portretas
o kodel tylima apie sumazintus biudzetininku atlyginimus? Juk juos sumazino 2008 metais, tai taip ir neatstate

ingrid ką manai

ingrid ką manai portretas
tai iki jų reik dagyvent. Ingrid, ko taip stropiai padedi Darbo Partijai? Nori kad ji jaustūsi komfortiškai ir vėl numažintų pencijas kurias likus vienam mėnesiui iki demokratinių rinkimų į seimą jūs koncervos padidinote kad jus ir vėl pancininkai išrinktų?

laima

laima portretas
o kada prades kalbeti apie neigalumo sumazintas pasalpas ,kazkaip turbut pamirso ar galvoja kad tie neigalus pamirso .Tikrai ne!

klipata

klipata portretas
Labai sunki finansine padetis, kad pinigus butu galima grazint visokiems prasciokams, reik luktert kol ismirs. Va seimo nariams po kelis tukstantukus prie menko atlyginimo pridet pats laikas. Mokymo kursus su pirtelemis uz milijonus(taigi saviems) pinigu pakanka.Seimunu ir ju "svogeriu ir svogerku" iseitinems ismokoms irgi pakaks. Nu i na..ui.

valytoja

valytoja  portretas
as nelabai tikiu ,kad siuos musu komentarus politikai ...,nors jie ir nekreipia i mus prasciokus demesio ....... vis apie pensininkus kalbama ,o kas jiems tas pensijas uzdibs neaisku ,juk darbingo amziaus zmoniu tiek nedaug Lietuvoje . kada pagaliau galesime neskaiciuoti to minimumo ,kurio neuztenka uzbuta sumoketi ,pavalgyti ........... maziau savo kisenes ziurekite ,80% zmoniu gyvena ant skurdo ribos .... negeda .?

na ir puikumas

na ir puikumas portretas
tokie ministres pasisakymai dabar - labai panasu i "pirstelejima" iseinant deja jinai be reikalo stengiasi tai daryti:), nes ir taip jau blogo kvapo tieeek daug praciulbo apie pensiju kompensavima kitais metais - O KA PATI NUVEIKEI GERO SIUO KLAUSIMU???? kodel taip neciulbejai praeitu metu spalio-lapkricio men?

taip

taip portretas
tikrai tai kiauliska is simonytes puses paliko Lietuvai "Aukstuju Simoniu ekonomini likima" Dabar populus svaido ir pasisleps i krumus, o mes visi turesime jos padarytas zaizdas laizytis

Stasys

Stasys portretas
Reikejo sulaikyti seimunams ir kitiems valdininkams iseitines kompesacijas ,kuriu atlyginimas buvo2500 ,per du metus butu sukaupta nemazai bet niekas to nenori nes pacius liecia ir todel tyli suglaude ausis.Krize ne krize bet mums reikia ,o tie saziningi pagirti prezidentes tik ploja rankomis

taigi

taigi portretas
Skaldot apie Simonyte,o net negirdit,kad dabartine koalicija ja kviecia dirbti finansu ministre.Jei ne sita moteris , tai kazin kaip jus butumet isgyvene,nes biudzetas po buvusiu socdemu buvo isvalytas.O Simonyte sugebejo susitvarkyti, manau tai turejo itakoa,kad buvo dirbusi su Grybauskaite.Rajono biudzeta valdyti sunku,o ka jau kalbeti apie respublikos.

ps 14

ps 14 portretas
''tai kazin kaip jus butumet isgyvene''-per keturius metus 400tuk.migrnatu.2tuk savyzudibiu, 300tuk be darbo, 1000 nuskurde per 4 metus

zemaitis

zemaitis portretas
konservatoriai nesilaiko savo pazado ir konstitucinio teismo isaiskinimo, kad pensijas reikia atstatyti. Senatves pensijas atstate, pensininkai dar dirba ir gauna visa pensija, taciau statutiniu pareigunu jau trys metai kiekvienam ir kas menesi valstybine pensija yra sumazinta po 200 litu ir daugiau, nors vyriausybe pazadejo vykdyti konstitucinio teismo nutarima. Tai Simonyte pasakyk, ar gaisrininkas isejes i pensija, isakymo tvarka, vietoj paskirtos 850 litu pensijos tris metus gauna tik 612 lt pensija. Be to yra ir seima, du vaikai o zmona uzdirba 875 lt. Simonyte su savo konservatoriais, grazinkit tai kas priklauso zmonems.

lietuvos grazuoliams

lietuvos grazuoliams portretas
Labai labai linkiu tai simonytei ir kubilui kuo greiciau sulaukt laiko, kai jie gyvens uz 600 Lt per menesi, kaip dabar ir jau ketvirtus metus gyvens pareigunai-pensininkai. Tikiu, kad tas laikas jau matosi. Manau, kad daug zmoniu per sias dienas pasiunte jiems prakeiksmus, o jie juk niekur nesides, viskas materializuojasi. Sau atlyginimu kazkodel nesimazina, tukstancius kas menesi vartalioja. Ir dar erzina vargetas savo issiepta skyleta burna.

Galerijos

Daugiau straipsnių