Į Norvegiją nori išvykti dirbti net 60-mečiai

Grįžti į straipsnį

antanas

antanas portretas
Grei ir Kubilas jieskos darbo,geriausiai tiktu kinija

taip

taip portretas
dirba uzsieni ir 60 meciai ir vyresni, dirba kartu su jaunimu, kartais jaunimas neatlaiko kruvio, o vyresni laikosi ir dirba, taip , kad ner cia ko stebetis

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Kad gyventi oriai Lietuvoje ... Rudenį, rinkimuose į seimą reikia atsikratyti visų partinių gaujų, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi. (2012 kovas)

z

z portretas
NER APIE KA RASYTI, reikia kad visi isvaziotu , vat bus super :) darbo atlygis bus kaip norvegijoj, ir oras sviezesnis ir nusikaltimu maziau ir valiuta eina i saly, is visu pusiu superine situacija

IT

IT portretas
Ateina rinkimai ,bukit atidus zmones zurekit uz ka balsuosit.

beg

beg portretas
lietuvi beg... sekmes

Rimas

Rimas portretas
kubiloido pasekmes....

vaziuoja

vaziuoja portretas
nes nera kitos iseities,o issilavine zmones manau vaziuoja del vaiku ateities,nes baigus aukstaji LT belieka registruotis darbo birzoj,jei neturi geru dedziu

XYZ

XYZ portretas
Tai teisinga, nes išvykę 20-30 mečiai kartais apsivagia ir plėšikauja.

9-tam

9-tam portretas
apsirinki, tokie išvykėliai apsivagia ir smurtauja ne kartais, o labai dažnai. Ne veltui lietuvių Norvegijoje šalinasi, kaip kokių raupsuotojų. Todėl nėra ko rypauti, kad visi važiuoja dirbti, nes Lietuvoje jiems blogai. Gerai Lietuvoje tik tiems, kurie nori ir susiranda darbo, kurie nori plėšikauti - jiems blogai ir bus blogai.

7-tam

7-tam portretas
jei nemąstai, tai ir iki gyvenimo galo smegenų neišjudinsi. Tai yra pasekmės, žioply, kirkilo ir blinkės. Arba tau tikrai gydytis reikia.

ww

ww portretas
vistik kaltinu tik valdanciuosius kurie ziuri tik savo interesu o pilieciai ir salies ateitis maziausiai rupi todel ir bega pilieciai norintys isgyventi

Jo

Jo portretas
Ner ka veikti cia ,net uteles nenupirksi uz tuos grasius ka moka.

kagi

kagi portretas
Kai nekaltas zmogus pabega is kalejimo, tik pasidziaugti belieka, sekmes visiems, bekit kas tik galit, ir gyvenkit zmogaus gyvenima ne po > 30m. kaip valdantieji siulo, o DABAR. Jovalas sitas kazkada (gal po 30-40-50m) baigsis, ir tada, jei taip pasiseks musu krastui, vel cia visi susirinksim. Sekmes kam pasiseke!

jus

jus portretas
patarkit,kaip lietuvoje gaunant 800lt pencija islaikyti buta ir dar gyvam islikti,nera jokios perspektyvos senti oriai

11 -tam

11 -tam  portretas
dink tu is cia konservu pakalike, drapstaisi purvais prisivoges. Shmikis. Rink sau konservus toliau, kad galetum vogt.

11 -tam

11 -tam portretas
tik paziurek, kada parasei zinute 2012 09 01 14:08, tai ka tu dirbi, trini subine kur valdiskam kresle, kai kiti aria, juokdarys:D

mama

mama portretas
esu 59 metu ir jai atsirastu galimybe noreciau vykti i Norvegija padirbeti,darbo nebijau o uz 700 lt neimanoma <gyventi> reikia vaiku prasyti alki numalsinti.

kukū

kukū portretas
Ir liks kubilius vienas su seniais ir debilais...

jonas

jonas portretas
Visi kas turi galimybes ,patarciau emigruoti ,nes ateitis Lietuvoje neprognozuojama .Neveikia sveikatos sistema,mokslo,darbo,mokesciu ,nera jokios garantijos ,nors mokescius zmones dirbdami moka, ir t.t... .Teisesauga monopolistu ,miesto savivaldybiu ,seimo rankose,neveikia,LR konstitucija ,seimas priimdamas naujus istatymus, pazeidzia LR konstitucija .Vienu zodziu, Lietuva mirsta,neaisku i kieno rankas ruosiasi perduoti.

Jurgis

Jurgis portretas
Man 62. Pries isvaziuodamas galvojau, kad esu per senas, nepritapsiu. Per du metus isitikinau , kad esu ne tik ne blogesnis bet ir daugeliu atveju geresnis uz 25-30 metu darbininkus. Ypatingai uz spalvotuosius is Azijos ir Afrikos. Cia kalbu apie fizines galimybes,patvaruma, istverme. Intelektu baltieji juos lenkia keleta kartu. Jei kam nera kitos iseities-b.andykite. Gyvenimas taps paprastesnis, vel pradesite matyti spalvas ir dziaugtis, kad esi.

pas

pas portretas
mus min alga 850 Lt / 5.15 val.( 1,18 svar/val) padalinau iš svaro kurso 4,35 Lt, neblogai,bet kažko labai liūdna,ir jokios perspktyvos.......

Genys

Genys portretas
Kas moka dirbti gerai ir naudingą darbą, užsidirba ir Lietuvoje.

nidas

nidas portretas
suknisti migrantai, ne tai,kad savo valstybes gerove, bet kitu kelia.

liaulius

liaulius portretas
It is time to leave it is time to return. Time to leave Lithuania was always good as employment and salary opportunities in other countries are limitless in comparison with Lithuana. If you can read this and can rely on someone abroad go there! Just one advice: do not lock yourself into your community. Learn language well. Go outside and make new friends. They will help you to establish and get contracts no one dreams of in Lithuania.

simas

simas portretas
Apgailėtina valstybė kuri nesugeba pasirūpinti savo piliečiais

jo

jo portretas
Sakyciau pavadinime turejo buti ne zodis "nori", o zodis "priversti". Kas jau cia tokiuose metuose labai jau nori kazkur trenktis ir dar gana sunkiai dirbti, bet gyvenimas musu salyje tiesiog vercia zmones isvaziuoti.

optimistas

optimistas portretas
Bjauru skaityti, kai tautietis savo tautieti dergia, tokie jau tie lietuviai.....

LLL

LLL portretas
O kokios priežastys, kad netgi santykinai neblogas pajamas gaunantys ieško darbo užsienyje? Galėtų bandyti kurti verslą Lietuvoje, tačiau to nedaro. Kodėl? Matyt atsakymas yra labai paprastas - Lietuvoje itin nepalankios sąlygos pradėti verslą. Visame pasaulyje didžioji dalis žmonių dirba smulkiuose versluose, taip yra ne tik Europoje, tas pat yra ir JAV. Lietuvoje konservai su liberalais kuria kliūtis smulkiam ir vidutiniam verslui, todėl ir turime daugybę bedarbių, dėl šios priežasties ir turime beprotišką emigraciją, kurią galima prilyginti evakuacijai. Protingos valdžios stengiasi remti smulkų ir vidutinį verslą (per palankią mokesčių sistemą ir kitaip), bet ne pas mus. Kol valdžios politika nepasikeis iš esmės - situacija dėl emigracijos nepasikeis.

Galerijos

Daugiau straipsnių