Į naująjį restoraną „Čili Kinija“ investuota 0,5 mln. litų

Prieš dvi savaites sostinės prekybos centre „Big“ duris atvėręs naujas „Čili Kinija“ restoranas jau sulaukė per 3000 lankytojų. Tai trečiasis kinų virtuvės restoranas „Čili“ tinkle, į jį investuota apie 0,5 mln. litų.

„Lietuvoje stebime vis augantį kitų šalių virtuvių populiarėjimą. Naujasis „Čili Kinija“ neatsitiktinė investicija, o nuoseklaus planavimo ir išsamių rinkos analizių rezultatas. Pirmosios šio restorano darbo savaitės parodė, kad ir atokiau nuo miesto centro įsikūręs restoranas atranda savo lankytoją, o „Čili Holdingas“ gali pasidžiaugti sėkmingu plėtros plano įgyvendinimu“, - sakė bendrovės Pardavimų departamento direktorius Rolandas Pakalniškis.

Erdvios ir jaukios 179 kv. m dydžio patalpos puikiai pritaikytos dalykiniams susitikimams, šeimos šventėms, romantiškiems pasisėdėjimams ar tiesiog maloniam laiko praleidimui. Miegamajame Vilniaus rajone įsikūręs „Čili Kinija“ restoranas suteikia progą mėgautis rytietiškais valgiais nevykstant į sostinės centrą. Restorano atidarymo proga, ypatingam dienos patiekalui taikoma 33 proc. nuolaida.

„Įrengdami „Čili Kinija“ interjerą pagalvojome ir apie mažuosius mūsų klientus. Paruošėme specialų kambarį vaikams su televizoriumi, įvairiais žaidimais ir piešimo priemonėmis. Nors „Čili“ tinklas visokeriopai remia Lietuvos krepšinį ir šios sporto šakos aistruoliams sudaro pačias palankiausias sąlygas stebėti Europos čempionato varžybas, šiame restorane sąmoningai vengiame sporto, taip sukurdami „ramybės oazę“, lankytojams suteikdami progą atsiriboti nuo šalį užvaldžiusių krepšinio aistrų“, - kalbėjo R. Pakalniškis.

O be krepšinio gyventi negalintys yra kviečiami į tame pačiame prekybos centre veikiantį „Čili pica“ restoraną. Jame transliuojamos visos Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynės.

„Čili Kinija“ restorane lankytojais rūpinasi per 20 asmenų personalas. Patiekalus ruošia tikri savo srities asai – virtuvės meistrai iš Kinijos. Per pirmąsias veiklos savaites populiariausi patiekalai buvo traški jautiena, vištiena „Guo Bao“ bei desertiniai „Vaisių debesėliai“.

Įmonė plėtrą vykdo ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje. Kaimyninėje šalyje atidarytas dar vienas „Čili pica“ restoranas. Iš viso per 2011 metus duris atvėrė 4 nauji restoranai. Šiuo metu bendrovė „Čili Holdings“ valdo 58 savo restoranus, kurių 44 yra Lietuvoje bei 14 Latvijoje ir 23 frančizinius restoranus – 14 Lietuvoje ir 9 Latvijoje. Viso – 81 maitinimo įstaigą.


Šiame straipsnyje: Čili

NAUJAUSI KOMENTARAI

Netas

Netas portretas
visų pirma, tai ne trečias, o ketvirtas restoranas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių