Į Lietuvą įvežami pigūs ir nekokybiški baseinai

Vis daugiau lietuvių renkasi pigius, tačiau nekokybiškus lauko baseinus, kuriais prekiaujama didžiuosiuose prekybos centruose.

Viena iš baseinų ir fontanų įrangos lyderių - bendrovė „Gintarinės marios" - teigia sulaukianti vis daugiau skambučių dėl pigiuose lauko baseinuose sugedusios įrangos ar įplyšimų, tačiau pirkėjams negali niekuo padėti.

„Tokių baseinų remonto darbų nesiimame ne tik mes, bet ir kitos įmonės. Atsarginių dalių jiems nėra", - problemas vardijo įmonės vadovas. Pasak jo, užsienio šalyse tokie baseinai laikomi vieno sezono pramoga, tuo tarpu lietuviai nori, kad ir pigus daiktas tarnautų ilgai.

„Gintarinių marių" vadovo teigimu, pigiuose, iki 3 tūkstančių litų kainuojančiuose lauko baseinuose, įrengta labai silpna filtravimo įranga. Neretai dėl menkų jos galimybių baseine esantis vanduo pažaliuoja ar net surūgsta.

Todėl dažnai toks pirkinys tampa ne nuosavos erdvės pasididžiavimu, o prasto skonio ženklu - ir dėl neveiksmingų filtrų, ir dėl įrengimo vietos - šie baseinai nėra įkasami į žemę ir bjauroja kiemo ar sodo vaizdą, o norint išsimaudyti, į jį lipama kopėčiomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių