Į banko „tragediją“ lietuviai žiūri ir su humoru

Grįžti į straipsnį

jolanta

jolanta portretas
dar: vietoj "soriukas" - "snoriukas" :)

Gana

Gana portretas
Vietoj snoriukas - kubiliukas, šimoniukas, vasiliukas, glaveckiukas, ir kita konservų šutvė su liberais

Jonas

Jonas portretas
Panašu, kad po "valstybės gelbėjimo" uždanga- Snoro istorija, stumiaima žydiška aferiukė, kai vakariniai žydai aferistai bando perimti rytinio aferisto turtą, o valstybinės institucijos tame tarpininkauja.

kretingale

kretingale portretas
jo laba gers jumors,verkt nuores....

sigis

sigis portretas
tas pat atsitiks ir su visais kitais bankais, todėl būtina kuo greičiau pasiimt savo nors ir kelis pinigiukus ir juos protingai išlaist.

Kęstas

Kęstas portretas
_Kodėl stvėrė tik dabar? Vis dėlto, šiai dienai žiniasklaidoje paskelbta ar jai nutekinta informacija leidžia manyti, kad „Snoras“ buvo įsivėlęs į didelio masto tarptautinį pinigų plovimą. Tikrai buvo ne karčema, o bankas prie pinigų kryžkelės, kurioje pynėsi kelių valstybių ir kelių oligarchų interesai. Kol mūsų valdžia derina savo versijas ir šlifuoja kaltinimus „Snorui“, jos galima paklausti: kodėl imta veikti tiktai dabar, nors esama ženklų, kad veikimui ruoštasi senokai. Ir kodėl viskas įvykdyta pagal pačias blogiausias šios vyriausybės viešųjų ryšių tradicijas [1]?_ Pradėta veikti dabar, nes artėja Seimo rinkimai. Šiems valdantiesiems reikia ryškesnės kietų kovotojų su rusais etiketės. Davatkos pensininkės imlios tokiam melui. Vėl balsuos už gelbėtojus nuo rusų. O Lietuvos ūkis niekur nedings ir viską iškentės. Dirbantieji juk patys kalti, kad neina balsuoti. 1. Šalia kelio ne karčema, o bankas. 2011 11 18 / 12:37 /.Arūnas Brazauskas. Lietuvos radijas ir televizija.

rj

rj portretas
to -kestui ar zinai tokia liaudies isminti kas kitus durniais vadina ,paprastai pats buna durnas. taigi didelis klaustukas?????????? ant kiek tu durnesnis uz tuos pensininkus

Galerijos

Daugiau straipsnių