„Hitachi“ Lietuvoje domina ne vien elektrinė

Grįžti į straipsnį

remis

remis portretas
o sake kitaicai lietuva okupuos...pasirodo japonai ta darys.musu seimo proto smegduobem tai tas pats

Cha

Cha portretas
Mokykimės japoniškai.Reikės kalbėti taip kaip kalbėjom rusiškai.

OM

OM portretas
Milijonus jau sukišo į kompiuterizaciją, turtinga šalis esam, galim kišti ir toliau. Kauno med. įstaigose kompiuteriai stovi ant gydytojų stalo vietoj papuošalo, slaugytojos žiovauja,ligonio apžiūrai laiko vadinami šeimos gydytojai neturi nes tik raštininko darbą dirba ir lipdukus klijuoja.

Kęstas

Kęstas portretas
Tikrai daugelis valstybių, įskaitant technologiškai stiprias (ir vokiečiai, ir japonai), atsisako nuo iškastinio kuro,tame tarpe ir atominio. Yra lietuvių, kurie tuo netiki, sakydami, kad Siemens, likviduodama branduolinės energijos verslą, meluoja ir visus apgaudinėja. Apgailėtinas naivumas. Dvi šalys su išvystytomis technologijomis supranta, kad reikia būti drąsiems, reikia kurti ekonomines sąlygas toms naujoms technologijoms. O mes esame bailiai. Prisirišame prie rusų atvežto iškastinio kuro. Naujos technologijos ir su jomis susietos geros perspektyvios darbo vietos mums bus neprieinamos, jei nesustabdysime kubiloidinio kvailiojimo.

pagalvojus

pagalvojus portretas
na ir gerai ,mes pabėgom ,vadinasi šitos žemės gabalėlio mums nereikia .Tai kodėl ne japonai?...protingi žmonės ,žino ,ką daro .

...

... portretas
Siaubas. Kokie kvaili komentarai?..Nenuostabu, kodėl per amžius Lietuvą vis kas nors užkariaudavo ir valdydavo. Juk kai tiek dundukų joje, ji pati jau nebesugeba.

Pinokis

Pinokis portretas
Japonai pazanga. Japonai gerai. Tik ka daryti su teslagalviais komentatoriais ?????????

Hitachi

Hitachi portretas
Į tešlagalvius nekreipti dėmesį, tegul juokina visus.

sss

sss portretas
baisiausia tai, kad po hitachi investiciju i atomone mes elektros neipirksim

Valys

Valys portretas
Iš karto matosi, kad japonai Lietuvoje žada tik pardavinėti, bet ne ką gaminti. Nieko naudingo mums tai nežada, tegu tik elektrinės įrangą pristato.

nu

nu portretas
„Hitachi“ Lietuvoje domina vien tik pinigai, ir visi kitaip galvojantys yra absoliutus debilai

R.

R. portretas
Nezinau kaip kiti produktai, bet Hitachi kompiuteriu kietieji diskai kokybe nepasizymi ...:)

R.

R. portretas
O zinot , kodel jie domisi cionai investicijomis, nes Japonai nebenori atominiu, taigi Hitachi teks savo technologijas kazkur kitur pritaikyt.

jamazakis

jamazakis portretas
reiks šalčininkų kraštą perlaisti japonams.

saulius

saulius portretas
Vargsai Japonai jie der nezino su kuo turi reikala.

hm

hm portretas
Siūlau pasižiūrėt (atidžiai), nes kai tai įvyks jau žinosit kas ir kaip yra: Atsidarykit YouTube ir paieškoj surašykit (COPY/PASTE) "Youtube: /watch?v=iPydgpv6uyg"

666

666 portretas
kaip ir sakiau kis dovaneles ir t.t. kaip ir pazadus kad tik gautu atomines projekta ir galetu uzinti lietuvos zeme atverus 2000 japonu kurie cia iki statybu pabaigos issidaugins kaip ziurkes

Galerijos

Daugiau straipsnių