H.Clinton: JAV yra su Baltijos šalimis joms toliau stiprinant ekonomiką

Grįžti į straipsnį

neringa

neringa portretas
ta clinton sene,konkreti atmata.uz ko,ta amerika,mus palaiko?uz bibio?mums paprastiems lietuviams,tos amerikos,nato,ir visokie kitokie,is viso nereikalingi.gal tik,musu politinems prostitutems,gyventi smagu.o tikroji situacija lietuveleje,tai siaubo filmas...

evka

evka portretas
Ystabus pokyciai yvyko per du desimtmecius.Tie pokyciai vienos vargingiausios valstybes Europoje su zemiausiu minimumu,angliskomis kainomis ir didziausiu emigrantu skaiciumi.Neaisku,kokius rozinius akinius uzsidejus gerbiama Clinton,kad taip yvertino musu pazanga.

to 2

to 2 portretas
tokie kaip,ta tarka,del tokiu,kaip mes,net ne suka sau makaules....palaiko,blt...mumis konkreciai prasuko,su tom visom laisvem.pasinaudojo,kaip buvo laikas.o dabar,net niekas ne prisimena apie mus(paprastus zmogelius).jie dalinasi pinigelius,is nato,es,ir taip toliau.vien nuopisos,musu valdzioje.

C

C  portretas
Esate nevykeliai atmatos.

darius valavicius

darius valavicius portretas
sukau nepriklausomos valdzia ant bibio.demokratyje,ir niekas nieko man,ne papis.turekites laisve,taip rudes draskete.stai ji,ir yra......................................

henrieta

henrieta portretas
tegul clinton pasipisa uz tukstanteli,supistu lituku darbe.ir,pabando issivartyti,is to.tada kale amerikietiska,kels balsa.

sovietzmogis

sovietzmogis portretas
mane tempe i pazanga o as nenoriu dirbti. prie rusu vaidinau kad dirbu o dabar neliko to gero daikrto lodariam kuris vadinosi CCCP.

to 7

to 7 portretas
neliko nieko is viso.esu suvirintojas.turiu visus reikalingus popierius.stazas nuo 79 metu.bet niekaip ne isisuku,kur nors ilgiasniam laikui.beveik antri metai bedarbis.tai ,ir yra ta,laisve ir nepriklausomybe???karste maciau,tokia laisve.buciau zinojes,kad ateis tokie laikai.buciau uz ratu kabinesis,ruskiu gruzovikams,kad tik ne iseitu.nekenciu valdzios.

giedrila

giedrila portretas
mums tas jav,reikalingas kaip,suniui penkta koja.

Galerijos

Daugiau straipsnių