„Hansabankas" platina naują investicinį indėlį

„Hansabankas" pradėjo platinti investicinį indėlį „Pasaulis 2", kuris kiek skiriasi nuo iki šiol platintų indėlių.

Išskirtinė šio indėlio savybė yra ta, kad gyventojai galės papildomai gauti 7 proc. palūkanų už 3 metų investicinio indėlio galiojimo laikotarpį, jei nė vienas akcijų krepšelio indeksas nenukris 40 ar daugiau procentų.

Investicinis indėlis „Pasaulis 2" yra susietas su trijų pagrindinių pasaulio regionų akcijų indeksų krepšeliu. Jį sudaro JAV, Vakarų Europos ir Japonijos akcijų indeksai. Jei indėlio termino metu (nuo 2008 m. liepos 11 d. iki 2011 m. liepos 7 d.) bet kurią prekybos dieną nė vienas iš trijų indeksų prekybos uždarymo metu nuo pradinės vertės nenukristų 40 proc. ar daugiau, už visą 3 metų indėlio terminą būtų mokamos 7 proc. palūkanos. Jei indeksai kiltų, klientai gautų ir 7 proc. palūkanų, ir nuo indeksų krepšelio vertės padidėjimo priklausančias palūkanas.

Jei bent vienas indeksas indėlio termino metu nukristų 40 proc. ar daugiau, klientas gautų nuo krepšelio vertės pakilimo priklausančias palūkanas, tačiau negautų 7 proc. palūkanų. Kaip visuomet, indėlio palūkanos priklausys ir nuo nustatyto dalyvavimo koeficiento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių