Gyventojų skolos vasarą nesumažėjo

Grįžti į straipsnį

K.

K. portretas
Patys prisidirbome. Bet kaltiname Obamos politiką, Rusiją, Britanijos silpnumą, tik ne save. Ar reikėjo tiek paimti skolų eurais, kad dabar visa ekonomika paralyžuota? Rusai, Barakas Obama, ar Britanija privertė mus tai daryti? Ar reikėjo pradėti vežti masiškai kontrabandą į Rusiją? Ar reikėjo piginti pieno gamybą, nelegaliai naudojant antibiotikus? Rusija verčia mus tai daryti? Ar vertėjo rinkti valdžion Kubilių, neturintį supratimo apie valstybės valdymą? Gal Rusija jį mums atvežė užanstpauduotame vagone? Ar reikėjo masine propaganda prieš lietuvius, dirbančius užsieny, atstumti juos nuo Lietuvos? Gal Rusija traukė Adamkų, Konstitucinį Teismą bei Seimo veikėjus už liežuvių? Mokykimės iš klaidų.

sss

sss portretas
Kodel tarkim Londone man neteko girdeti ir turbut ne man vienam kad cia kam nors butu isjungta elektra arba prasiskolintu kas uz sildyma ar dar uz ka????? kodel tai imanoma tik Buvusiose CCCP valstybese. Turbut atsakymas aiskus kad kainos lietuviskos senai neatitinka realybes todel visi ir lenda i skolas ir tik girdi brangs brangs ir brangs

kauniete

kauniete portretas
Jeigu kainas taip neprotingai didins toliau,bus taip kad nieko nebeliks ,masiskai zmones nemokes mokesciu.Nesuprantu ko tikisi energetikai ?

piliete

piliete portretas
Mokescius moketi privalo kiekvienas,taciau siuo metu kainos Lietuvoje perzenge proto ribas.Mase bedarbiu,kaip tie zmones susimokes mokescius???

DIOR

DIOR portretas
skolininku daugeja taciau ne tiek,o jus negalvojat kad zmones susimoka paskutinius,o patiems valgyt niera ka????jei taip toliau didins mokescius,visas jaunimas ishavziuos i uzseni,pasiliks pensininkaj,vot tada paziuresiu ka lietuva darys gal visaj pensiju nemokes zmonems.nesu macius kvailesnes salies kaip lietuva,visos salis kaip salis o cia beprotnamis!!!!!!!!

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Ispanijoje uz 1 kw kainuoja 8,9 eurocentu, kiek kainuoja lietuviska 1 kw ? Is atomines elektrines, kurio savikaina yra apie 6 centai, taip ziauriai pakyla kainos... Tai apiplesimas vidury baltos dienos

JONE

JONE portretas
tik nereikia MUSU GASDINTI, ponai vagys!!!! visame pasaulyje elektra skaiciuojama centais, o tik rusai su musu bukagalviais mus puikiai reketuoja!!!!!!!

kaunietė

kaunietė portretas
nelabai suprantu kodėl "Kauno diena" rašo apie vilniečių skolas. Tikriausiai Kaune tokių problemų nėra, kad apie jas nekalbama. O gal tiesiog Kauno korespondentai dar negrįžo į darbą po atostgų???

nu nerinkome

nu nerinkome portretas
Nu nerinkome mes to Kubiliaus-NERINKOME. Jis gavo mažumą balsų, bet sujungęs koalicijas išėjao balsų dauguma. PAKSAS GAVO TEISĖTĄ BALSŲ DAUGUMĄ, bet rinkimų įstatymai leidžia susijungti į koalicijas va ir išėjo kad Kubilas valdo. Reikia keisti įstatymus ir apsaugoti rinkėjų urnas, o tai sėdi mergička su bulka ir renka biuletenius. Jei reikės pakeis tuo kuo reikia. Jei žmonės nebalsavo, tai jų biuleteniu nėr kas pakeist, juk niekas netikrina balsavo tas žmogus ar ne. Tai kur su tokiom aferomis galima gyvanti, kai valdžioje banditai ir oligarchai?

Galerijos

Daugiau straipsnių