Gyventojų nuomonės dėl referendumo rezultatų įgyvendinimo išsiskyrė

Grįžti į straipsnį

krc

krc portretas
ta apklausa kažkokia neaiški, matyt užsakyta... kam laukt kelis metus ir daryt naują referendumą? jei AE diagnozuotas vėžys, jį reikia gydyt nedelsiant, nes per kelis metus jis taip išaugs jog bus nepalyginamai sunkiau jį pagydyt... jau ir taip viskas vyksta nuo 2004(šiaip tai ir anksčiau buvo žinoma jog IAE bus uždaryta ir reikės arba naujos arba nuteist laidus į vakarų europą)

krc

krc portretas
surenkit pakartotinį referendumą, šįkart privalomą. ateisiu ir aš balsuot(nors visą gyvenimą neinu) ir prabalsuosiu UŽ AE statybą, manau ir daugiau tokių kaip aš ateitų į balsavimą, visą gyvenimą maniau jog rinkėjai ir be manęs pabalsuos, bet išrinko ne tokį seimą, už AE prabalsavo netaip ir prezidentė nelabai tinkama...

tai

tai  portretas
ir toliau "krc" smaukykis prie kompo, tai ir už tave tuo pinigus išleis. Per tokius kaip tu ir neišrenkama valdžia kokios norime ir sprendimai nepriimami kokių šaliai reikia.

Manau.

Manau. portretas
Atsižvelgiant į viską šis referendumas yra niekinis.

QRU

QRU portretas
Nu blyn,valdovu rumus pirma pastatykim,o paskui jei pinigu liks,pasvajokit apie AE. Jei valdovu rumai taip brangiai atsieina,kiek kainuotu AE?

dr. Jonas Ramanauskas

    dr. Jonas Ramanauskas  portretas
"Gyventojų nuomonės dėl referendumo rezultatų įgyvendinimo išsiskyrė" Ar gi tai nebuvo aisku is balsavimo rezultatu???? Klausti tokio klausimo gali tik visiskas idiotas!

www

www portretas
buvo zmoniu aiskiai pasakyta Ne ar dar kam neaisku.Jus ciniskai ir nieksingai nesiskaitot su zmoniu nuomone o referenduma padaret del akiu briuselio zydams ir galvojot kad praeis.Mes ant bombos gyventi nenorine ir uztenka tu cirku ir akiu dumimo zmonems.Jau puse lietuvos baigia isvaziuoti tai gal darysite bandymu poligona su czv kgb ar panasiu grupuociu palaiminimu?

Galerijos

Daugiau straipsnių