Grūdų augintojai sprunka nuo perpardavinėtojų

Grįžti į straipsnį

info Lietuvos žemė

info Lietuvos žemė portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt arba tel. 8 698 02118

Vidutis

Vidutis portretas
Prisiminkime, kaip kažkada Barščio elevatorius nepriimdavo iš ūkininkų grūdų, o iš paskos ėjo šmaikštūs "berniukai" ir siūlėsi tuos grūdus paimti už grynus (bet žinoma už gerokai mažesnę kainą). Jau tada reikėjo tokių koopreratyvų.

prašymas

prašymas portretas
gerb. ūkininkai , neskriauskite , prašau , tučio iš barščių ? Jam taip pat reikia gyventi ...geriau ?

Teisingai

Teisingai portretas
Seniai laikas! Sėkmės kooperatyvui... jeigu tik pats kooperatyvas godžiu monopolininku nepavirs. Ech, gerai būtų, kad ir daržininkai kooperatyvus sukurtų, su nuosavomis parduotuvėlėmis, be tarpininkų prekiaujančiomis! Gal tada lietuviškų pupų, pupelių ir net griežčių atsirastų, o juodų ir baltų ridikų nebereiktų su žiburiu ieškot. Ir česnakų gal nebereiktų net iš Kinijos gabent... Jetau, įsisvajojau: jei dar ir sodininkai į kooperatyvus dėtųsi, tai gal net baltų serbentų ir antaninių obuolių vėlek atsirastų ant Lietuvos? Matyt, dar vakarykštis šampas iš galvos neišgaravo, kad apie tokius neįmanomus dalykus paistau... Taigi Lietuvoj dabar vien bananai su kiviais auga, iš kur jau čia šabalbonai arba balti serbentai... Nu bet bent per šventes pasvajot gal ne griekas?

Galerijos

Daugiau straipsnių