Ginčai dėl PVM išardys valdančiąją koaliciją?

Grįžti į straipsnį

As

As portretas
JOKIO PVM DIDINIMO IR JOKIO IR TAIP PRASISKOLINUSIOS LIETUVOS SKOLOS DIDINIMO!!!!!!!! VIENINTELĖ IŠEITIS PROGRESINIAI MOKESČIAI. KIEK GALIMA IŠ IR TAIP JAU VARGŠŲ VOGTI VIS PO LITĄ, PO CENTĄ, PO DUONOS KEPALĖLĮ???? Neatsibodo dar tokios nesąmonės? Man tai jau.. Nerealiai atsibodo kiekvieną dieną skaičiuoti, kaip išmaitinti save ir vyrą neviršijant 10 Lt, už kuriuos teišeina kažkokia susmirdusi, prigrūsta visokių E ir kitokio š... dešra? Jau man neberūpi niekas. Nes jei taip ir toliau, tai jaučiu, kad aš ir mano vaikai vis tiek mirsim nuo kokios nors baisios ligos, kai aplinkos užterštumas tik didėja, miškai kertami (ekologija -apskritai Lietuvos turtuoliams ir valdžiai negirdėtas reikalas), įstengiu nusipirkti tik nuodingo "maisto", kartą metuose pailsėti net neturiu už ką ir kt. Jaučiu, kad nebeliko "vidinės gėdos", kuri stabdė nuo dalyvavimo viešuose protestuose. Juk neveltui visose šalyse žmonės protestuoja prieš 95 proc. gyventojų skurdinimą ir tik kelių proc. manijakų nepasotinamą pinigų ir galios troškimą. Kodėl aš turiu šokti pagal jų dūdelę, kaip ir visa mūsų valdžia, ir taikstytis su eiliniais durnais susisukusių tarybinių liekanų ir "naujosios Lietuvos" vagių parsidavėlių valdžioje sprendimais? Tam, kad kažkoks išpleręs ištvirkęs senis dar kelis milijonus į kišenę susigrūstų, o savo vaikams tegalėčiau pasakyti, kad: "atleiskite, mielieji, bet jūsų tevai yra per daug kompleksuoti, kad suteiktų jums pilnavertį gyvenimą ir tinkamai jumis paisrūpintų?" ATSIBOOOOOOOODO TAI NEREALIAI!!!!!! VISKAS... UŽTENKA.. KADA SUKILIMAS???????????????????

Ar

Ar portretas
išardys? Manau ne. Liberalai save įvardijo kaip "sveiko proto dešiniuosius"tai manau tikrai to proto bus pakankamai, kad iširimo nesiektų.Konservatoriams to ir nereikia, jiems koaliciją išsaugoti svarbu.Pasitars ir bus viskas gerai- ras išeitį.

sis

sis portretas
kulicija tai kulicija. Visai tai kulicijai iškelt bylas, perduot teismui, išieškoti šaliai ir piliečiams padarytus nuostolius, uždraust visą gyvenimą užimt bet kokias vadovaujančias pareigas, dirbt renkamose pareigose ir valstybinėse organizacijose.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Išlikimui yra būtina veikla. Tačiau ... Lietuvoje žmogaus veikla yra gesinama valdžios priespauda, kaip baudžiavos laikais. Štai pavyzdys aiškumui. Anglijoj £622 (apie 2500 litų) žmogaus veiklos šių mėnesio pajamų nėra atskaičiuojamas joks mokestis, net ir valstybiniam socialiniam draudimui. Tai yra žmogaus veiklos asmeninė ir privati neliečiamybė šioj šaly. Lietuvoje … 121,50 lt (apie £30) – (su)mokamas žmogaus pajamų mokestis nuo 800 lt (apie£200) minimalaus darbo užmokesčio. Anglijoj … : ) (apie £30) 121,50 lt – (su)mokamas žmogaus pajamų mokestis nuo (apie £720) 2880 lt ………………. darbo užmokesčio. Valdžia Lietuvoje netrukdomai sugeba pasisotinti silpniausiųjų (vargdienių) sąskaita. Ar tai yra XXI amžiaus baudžiava Lietuvoje??? Taip. Kas vykdo baudžiavinę priespaudą? Visi premjerministrai nuo 2004 metų. Visi premjerministrai iki 2004 metų, vadovavę pasiruošimui papildyti ES junginį.

Anglija info

Anglija info portretas
Anglijoje maisto produktams ir vaikų drabužiams PVM netaikomas. Tai yra ... PVM = 0

Galerijos

Daugiau straipsnių